Paul_Mix Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2016 (edited) Επίσης έμαθα ότι ασφαλιστικές εισφορές από 1/1/2016 θα εξοφλούνται ανά μήνα εμπρόθεσμα μέχρι και ένα τρίμηνο μετά. Δηλαδή οι εισφορές του Ιανουαρίου του 2016 μέχρι τέλος Απριλίου του 2016 κ.ο.κ. Δηλαδή ακόμα δεν έχουμε καταφερει να μαζέψουμε για να πληρώσουμε το Β εξαμηνο του 2015, και θα μας βγαλουν απο τωρα, παραλληλα να τρεχουν, AΥΞΗΜΕΝΑ ειδοποιητηρια για τον Ιανουαριο του 2016, και αργοτερα για τον Φεβρουαριο του 2016 κοκ ??? θα αρχισουμε να κοιταμε στο tsmede εαν εχει εκδοθει ειδοποιητήριο για τον Ιανουάριο? Edited Ιανουάριος 11 , 2016 by Paul_Mix
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2016 Δεν υπαρχει περιπτωση να ισχύσει κατι τέτοιο. Τουλαχιστον ενα εξαμηνο πίσω θα παει το α16 κτλ κτλ.. Sent from my iPhone using Tapatalk
loser Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2016 (edited) το δημοσιο εχει κανει σταση πληρωμων στον ιδιωτικο τομεα ηδη πολλα φαρμακα για διαφορες παθησεις δεν υπαρχουν στα φαρμακεια των νοσοκομειων , ηρθε η ωρα να σταματήσουμε και εμεις να πληρωνουμε το κρατος , εφόσον δεν μας παρεχει αναλογικες υπηρεσίες μονο ετσι θα καταλαβουν την αξια του χρηματος και δεν θα σπαταλουν το δημοσιο χρημα , αλλιως κάθε τοσο θα επιβαλουν αυξησεις . ετσι καλη είναι η παραταση και ακομα καλυτερα να παει ακομα πιο πισω μαρτιο απριλιο μαιο ............ χαιρετίζουμε την ιστορικη αποφαση Edited Ιανουάριος 11 , 2016 by loser 3
Popular Post Ghostrider Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2016 Popular Post Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2016 (edited) ... ηρθε η ωρα να σταματήσουμε και εμεις να πληρωνουμε το κρατος , εφόσον δεν μας παρεχει αναλογικες υπηρεσίες μονο ετσι θα καταλαβουν την αξια του χρηματος και δεν θα σπαταλουν το δημοσιο χρημα ... Μετά τη σημερινή μου επίσκεψη στο -κατά πολλούς άψογο αισθητικά, αλλά ποταπό από πλευράς λειτουργικότητας- νέο κτίριο των ασφαλισμένων του ΤΣΜΕΔΕ στην Αθήνα, την ελλιπέστατη εξυπηρέτηση από τις ανέμελες και συνάμα καλοντυμένες κυρίες με την αψεγάδιαστη κόμμωση και τις ακριβές μπότες, αλλά και τους υπαλλήλους οι οποίοι 7.55π.μ. έκαναν το πρώτο ( ; ) τους διάλειμμα από την κοπιώδη εργασία τους (λογικά θα δούλευαν όλο το βράδυ), στην προσπάθειά τους να εξυπηρετήσουν τους ασφαλισμένους -μισθωτούς, ελ. επαγγελματίες, άνεργους- που περίμεναν ο ένας πίσω από τον άλλο από τις 7.30π.μ. έχοντας ο καθένας τα προβλήματα και τις ανησυχίες του, καθώς και την γενικότερη εικόνα που αποκόμισα από τη λειτουργία του άλλοτε κρατερού Ταμείου μας στο νέο κτίριο (δεν άλλαξε απολύτως τίποτα), σας διαβεβαιώνω πως το προηγούμενο εξάμηνο ήταν το τελευταίο που πλήρωσα, ό,τι και αν γίνει. Edited Ιανουάριος 12 , 2016 by Ghostrider 10
Arche Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2016 Αν υπήρχε κουμπι, λυπάμαι, θα έκανα
zio7 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2016 Αν δεν πάρει παράταση τελικά (φτού φτού) και δεν πληρωθεί το Β' εξάμηνο μέχρι της 16/1 τότε αυτόματα στις 17 χάνεται η ρύθμιση ή υπάρχει κάποιο περιθώριο?
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2016 Ναι αυτό μου είπαν, με τη μία χάνεται....Βασικά μιας και είμαι εκτός έδρας για δουλειά έχω δώσει την κάρτα στον πατέρα μου (με εξουσιοδότηση) για παν ενδεχόμενο...Αν δεν βγει ανακοίνωση μέχρι να κλείσουν οι τράπεζες στις 15, θα πληρώσω...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2016 Ικαρε, είσαι σίγουρος ότι με εξουσιοδότηση μπορεί να χρεώσει κάποιος την κάρτα σου στην Αττικής ? Το έχεις ρωτήσει στην τράπεζα ? Το λέω γιατί κι εγώ πέρσι που θέλησα να το κάνω δεν δέχθηκαν στην Αττικής αυτή τη διαδιακασία ... μάλιστα ούτε με συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο δεν το δεχόντουσαν .... παρά ΜΟΝΟ με παρουσία του κατόχου μπορούσε να γίνει η χρέωση.
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2016 Ικαρε, είσαι σίγουρος ότι με εξουσιοδότηση μπορεί να χρεώσει κάποιος την κάρτα σου στην Αττικής ? Το έχεις ρωτήσει στην τράπεζα ? Το λέω γιατί κι εγώ πέρσι που θέλησα να το κάνω δεν δέχθηκαν στην Αττικής αυτή τη διαδιακασία ... μάλιστα ούτε με συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο δεν το δεχόντουσαν .... παρά ΜΟΝΟ με παρουσία του κατόχου μπορούσε να γίνει η χρέωση. Ναι είμαι σίγουρος 100%. Είχα το εξής θέμα. Μιας και από αρχές του έτους εργάζομαι εκτός Αθηνών σε σημείο που δεν υπάρχει πρόσβαση ούτε σε ψιλικατζίδικο (μένω σε καμπ στη μέση του Σαρωνικού) και θα επιστρέφω μόνο για 1 εβδομάδα το μήνα, έκανα την εξουσιοδότηση στον πατέρα μου προκειμένου να κάνει χρήση της πιστωτικής να μην χάσω τις ημερομηνίες. Είχαμε πάει μαζί στο υποκατάστημα της Ν.Ερυθραίας, και σε η συνεννόηση με τη διεύθυνση θα παραλάβει το πιν και θα πληρώσει με την κάρτα μου λόγω της ιδιαιτερότητας της κατάστασης.
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2016 (edited) Ok προς μελλοντική-πιθανή χρήση ... ευχαριστώ... Edited Ιανουάριος 12 , 2016 by georgegaleos
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα