Nikos915 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2015 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2015 Καλησπερα προσφατα επεσε στα στα χερια μου ενα δοχειο διαστολης dukla 200l.Θα ηθελα να με διαφωτισετε αν μπορει να χρεισημοποιηθει για αεροφυλακιο με μεγιστη πιεση 9bar ΥΓ:Συγχωρηστε με εαν ειναι σε λαθος τοπικ μιας και ειμαι νεος στο φορουμ ευχαριστω εκ τον προτερων
CostasV Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2015 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 24 , 2015 (edited) Εάν δεν γνωρίζεις τις συνθήκες χρήσης του, αποθήκευσής του και μεταφοράς του μέχρι να φθάσει στα χέρια σου, τότε ακόμη και αν έχει πιστοποιηθεί ότι αντέχει σε πίεση π.χ. 13-14 bar, δεν θα σου συνιστούσα να το χρησιμοποιήσεις για δοχείο πίεσης. Edited Δεκέμβριος 24 , 2015 by CostasV
deathlok Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2015 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2015 Όχι είναι πολλά τα 9 όταν τα δοχεία έχουν λειτουργία από 1 έως 4 το πολύ συνήθως.
vasilllis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2015 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2015 αν ειναι αυτα http://www.pumpa.cz/cz/tlakove-nadoby-dukla-pro-vodarny ειναι μεχρι 10 bar.ΟΡΙΑΚΟ για χρηση στα 9 bar.
ioannis_g Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2015 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2015 Καλημέρα και χρόνια πολλά, όσο αφορά το θέμα και εγώ συμφωνώ με τον CostasV, εάν δεν ξέρεις τις συνθήκες χρήσης αποθήκευσης και μεταφοράς μην το χρησιμοποιείς.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα