papathvas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2017 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2017 στα λεφτά που αναφέρεις τότε, μια χαρά είναι το promark 1
thanasis1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2017 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2017 στα λεφτά που αναφέρεις τότε, μια χαρά είναι το promarkΕυχαριστω.Αυτο που εχω μπερδεψει , πρεπει να γραφτω και στις υπηρεσιες Hepos(σταθμος αναφορας) ή θα κανω τη δουλεια μου με απλο κινητο που θα δουλευει ως Modem. Στάλθηκε από το HT7 Pro μου
yian Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2017 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2017 Ναι χρειάζεται εγγραφή σε συνδρομητικό δίκτυο (hepos, uranus κτλ). Το Gprs του κινητού απλά δίνει τη δυνατότητα επικοινωνίας με το συνδρομητικό δίκτυο από το πεδίο. Κατά αντιστοιχία δεν αρκεί να έχεις τη συσκευή του modem στο σπίτι, πρέπει να έχεις και συμβόλαιο σε κάποιον πάροχο για να έχεις ίντερνετ.
giorgosv Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2017 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2017 Με 1500-1800 το πολυ να βρει κανενα μονοσυχνο ζευγος. Διπλόσυχνο με gsm-gprs modem πιστευω κανα 3000.
Kane Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2017 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2017 Γιώργο πρεπει να χει και RTK δέκτη με 3500-4000 αμιγώς κινέζο. Αφού θέλει απλά...ΕΓΣΑ ο συνάδελφος.
giorgosv Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2017 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2017 Ε αμα θέλει κινέζο οκ! ελπίζω μονο μην κάνει τον κινέζο και ο ίδιος μετά..χαχα! 1
zulumpo Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2017 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2017 υπάρχουν πολλές επιλογές πλέον, οι τιμές έχουν πέσει, η αλήθεια ειναι τα κινέζικα τα φοβάμαι όχι απο θέμα υπολογισμών ή ακρίβειας κτλ αλλα απο θέμα συσκευής-περιβλήματος, όταν θα το δουλεύεις και στις γωνιες των κτιρίων θα πηγαίνεις και θα το χτυπάς καταλάθος, οπότε πρέπει να το σκεφτείς, όπως και να έχει δουλειές να υπάρχουν .
Kane Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2017 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 17 , 2017 εχεις καμμια τιμούλα εύκαιρη, έτσι εγκυκλοπαιδικά να δούμε που κυμαινόμαστε; Για κανα λαϊκό RTK, οχι τπτ leica gs14...
papathvas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2017 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2017 Καινούργια κινέζικα στα 4-4,5Κ το καλοκαίρι που είχα ρωτήσει
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα