Roukat Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2016 Γεια σας, ερώτηση: το σκαρίφημα πρέπει να το ανεβάζουμε σε zip υποχρεωτικά? Εγώ ένα pdf μικρό ανεβάζω πάντα, είναι λάθος?
cve20126 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2016 Εγω τραβάω μια φωτογραφία στο γραφείο από το σκαρίφημα που έχω κάνει επιτόπου + τη μελέτη θερμομόνωσης (εαν υπάρχει) .
thanasis3 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2016 Τελικά υποβάλετε σκαριφήματα ρε παιδιά; στην αρχή αυτό έκανα, αλλά επειδή τα σκαριφήματά μου δε μπορεί να τα διαβάσει ούτε εξειδικευμένος φαρμακοποιός που διαβάζει ιατρικές συνταγές, το έκοψα και άρχισα να ανεβάζω τα σχέδια όπως τα ολοκληρώνω από το σχεδιασμό (χρησιμοποιώ το πρόγραμμα της 4Μ). Πιστεύετε ότι είναι οκ ή να ξαναρχίσω να ανεβάσω τα σκαριφήματα από τις αυτοψίες που μόνο εγώ μπορώ να διαβάζω; Κι εγώ το ίδιο κάνω...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2016 Εγω τραβαω φωτο το σχεδιο με τις επιτοπιες μετρησεις, σκαναρω το ειδικο φυλλο που χω με πιο συγκεκριμενες μετρησεις και τα ζιπαρω. Μελετη θερμομονωσης δεν ανεβαζω, ουτε ξυλοτυπο. Σε δουλεια να βρισκομαστε... 1
ΒΑΣΙΛΗΣ Κ. Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2016 Εγώ σκανάρω το σκαρίφημα που κάνω από τις επί τόπου μετρήσεις και το ανεβάζω σε μορφή jpeg.
Roukat Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2016 Eγώ τα φτιάχνω από την αρχή σε autocad...για να είναι ευανάγνωστα και ωραία χαχαχα γι αυτό μου παίρνει 3 μέρες να τελειώσω ένα ΠΕΑ!!!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα