Inzaghi Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2016 Τι πιστωτικο υπολοιπο διδεται? Εγω στην technocard εχω 2.500€ Link to comment Share on other sites More sharing options...
akius Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2016 είχα 3000 και έκανα αίτηση και αυξήθηκε στα 4000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2016 Η αναληψη μετρητων εχει επιτοκιο απο την πρωτη μερα αναληψης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2016 Η πιστωτική και η καθε πιστωτική ειναι μια λύση ανάγκης σε περιπτωση που δεν υπαρχουν άμεσα τα χρήματα για να προλάβει κανεις καταστάσεις. Θεωρώ οτι όλοι εδω γνωριζουν να κανουν σωστή χρήση της. Προσωπικά την έβγαλα με το σκεπτικό να προλάβω την ημερομηνία καταβολής εισφορών και να μην χάσω το διακανονισμό που εχω μιας και αυτη τη στιγμη δεν εχω τα χρήματα, αλλα θα τα εχω σε 1,5 μηνα περιπου. Δεν θα την φόρτωνα σε καμια περιπτωση γενικα και αόριστα αν ήξερα οτι δεν θα ειχα τα χρήματα Όσοι εχετε κανει αιτηση καλο ειναι να επισκέπτεστε τι υποκατάστημα γιατι καμια φορά καθυστερούν να ενημερώσουν ενω η κάρτα εχει ηδη βγει. Χτες και εγω και ενας συνάδελφος πήγαμε τυχαία στο υποκατάστημα μπας και ειχε έρθει (που τελικα ήρθε) παρόλο που η ημερομηνία που μου έδινα ηταν απο τις 11 του μηνα και μετα Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpapaxr Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2016 Απο τα capital controls και μετα δεν γινεται ανάληψη μετρητών απο πιστωτική κάρτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andkour Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2016 Αυτή η καρτα "αποπληρωμης εισφορων ΤΣΜΕΔΕ", δεν μπορει να χρησιμοποιηθεί, γενικα, ως μια απλη πιστωτικη καρτα? Συνάδελφε καλησπέρα και καλή χρονιά.Στους όρους χρήσης των πιστωτικών καρτών της Attica Bank για εξώφληση εισφορών μηχανικών λέει ρητώς οτι δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για άλλες συναλλαγές(αγορά προιόντων,ανάληψη μετρητών κτλ).Πρόσεξε το γιατί σε αυτό το θέμα η τράπεζα είναι ιδιαίτερα αυστηρή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cve20126 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2016 Η κάρτα εισφορών μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αγορές κανονικά. Έκανα ήδη μια online αγορά . Στο παράρτημα της σύμβασης αναφέρει: Πιστωτικό όριο 2000 Ευρώ Ημερήσιο όριο συναλλαγών: Ανάληψη μετρητών 0 Ευρώ Συναλλαγή σε επιχείρηση 2000 Ευρώ . Οπότε μπορούμε να κάνουμε αγορές κανονικά και με το Νόμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα