Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε
10 minutes ago, GregDel said:

Παίρνετε ιρλανδικό IBAN και τα χρήματα πηγαίνουν σε αυτόν το λογαριασμό

Σ΄ευχαριστώ συνάδελφε. Το ερώτημα, για το Ιρλανδέζικο ΙΒΑΝ.

• Απαντήσεις 1,5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε

Αρχικά ευχαριστούμε για την αναλυτική ενημέρωση αλλά και για το affiliate link 😉

Να επαναφέρω και εγώ το θέμα με την δήλωση του επαγγελματικού λογαριασμού στην ΑΑΕΔΕ. Τον επαγγελματικό λογαριασμό που συνδέεται με το myPOS εμείς οφείλουμε να τον δηλώσουμε στην ΑΑΔΕ. Αυτό είναι εφικτό ή το IBAN αυτού του επαγγελματικού λογαριασμού δεν ξεκινάει από GR και εν τέλει δεν μπορούμε να το δηλώσουμε στην ΑΑΔΕ;

• Like 1
Δημοσιεύτηκε
29 λεπτά πριν, Myron526 said:

Αρχικά ευχαριστούμε για την αναλυτική ενημέρωση αλλά και για το affiliate link 😉

Να επαναφέρω και εγώ το θέμα με την δήλωση του επαγγελματικού λογαριασμού στην ΑΑΕΔΕ. Τον επαγγελματικό λογαριασμό που συνδέεται με το myPOS εμείς οφείλουμε να τον δηλώσουμε στην ΑΑΔΕ. Αυτό είναι εφικτό ή το IBAN αυτού του επαγγελματικού λογαριασμού δεν ξεκινάει από GR και εν τέλει δεν μπορούμε να το δηλώσουμε στην ΑΑΔΕ;

Δεν το ξέρω αυτό!

Απαιτείται; 

Στην ΑΑΔΕ πάντως βγάζει αυτό:

image.png.f83f6b0336dc0b3bd177c01f69e05167.png

• Upvote 1
Δημοσιεύτηκε

Σε συζήτηση που είχα με τον λογιστή μου με διαβεβαίωσε ότι από την στιγμή που θα χρησιμοποιω αυτό το pos για επαγγελματίκες συναλλαγές οφειλω να το δηλώσω και στο μητρώο των επαγγελματικών λογαριασμών της ΑΑΔΕ. Εσύ που προσπάθησες να το δηλώσεις τα κατάφερες ; Το δέχτηκε το σύστημα ;

Δημοσιεύτηκε
8 ώρες πριν, Myron526 said:

Σε συζήτηση που είχα με τον λογιστή μου με διαβεβαίωσε ότι από την στιγμή που θα χρησιμοποιω αυτό το pos για επαγγελματίκες συναλλαγές οφειλω να το δηλώσω και στο μητρώο των επαγγελματικών λογαριασμών της ΑΑΔΕ. Εσύ που προσπάθησες να το δηλώσεις τα κατάφερες ; Το δέχτηκε το σύστημα ;

Στο μητρώο βάζουμε μόνο το IBAN... πως θα το δηλώσουμε εκεί;

Δημοσιεύτηκε (edited)

Δυστυχώς αυτο δεν το γνωρίζω. Απο άλλα forum που διάβαζα για την δυνατότητα δήλωσης του επαγγελματικού λογαριασμού της Revolut (Λιθουανία) στην ΑΑΔΕ κατάλαβα οτι αυτό δεν είναι εφικτό μέσω της εφαρμογής της ΑΑΔΕ, εκεί θέλει το IBAN να ξεκινάει απο GR.
Εσύ που προσπαθησες μπόρεσες να το δηλώσεις ή σε σταμάτησε η εφαρμογή σε αυτό το στάδιο (που μας αναίβασες το print screen) ;

Edited by Myron526
Δημοσιεύτηκε

Χθές διάβαζα και εγώ πως το POS πρέπει να είναι συνδεδεμένο με επαγγελματικό λογαριασμό που έχει δηλωθεί στην ΑΑΔΕ.

Αν δεν δηλώνεται και πάλι "παράνομοι" είμαστε δηλαδή

Τέλεια...τζάμπα το πήρα

Δημοσιεύτηκε
3 ώρες πριν, Myron526 said:

Δυστυχώς αυτο δεν το γνωρίζω. Απο άλλα forum που διάβαζα για την δυνατότητα δήλωσης του επαγγελματικού λογαριασμού της Revolut (Λιθουανία) στην ΑΑΔΕ κατάλαβα οτι αυτό δεν είναι εφικτό μέσω της εφαρμογής της ΑΑΔΕ, εκεί θέλει το IBAN να ξεκινάει απο GR.
Εσύ που προσπαθησες μπόρεσες να το δηλώσεις ή σε σταμάτησε η εφαρμογή σε αυτό το στάδιο (που μας αναίβασες το print screen) ;

Όχι δεν μπόρεσα να το δηλώσω.

39 λεπτά πριν, mikegad said:

Χθές διάβαζα και εγώ πως το POS πρέπει να είναι συνδεδεμένο με επαγγελματικό λογαριασμό που έχει δηλωθεί στην ΑΑΔΕ.

Αν δεν δηλώνεται και πάλι "παράνομοι" είμαστε δηλαδή

Τέλεια...τζάμπα το πήρα

Μα το συγκεκριμένο POS το χρησιμοποιούν αρκετοί επαγγελματίες.

• Like 1
Δημοσιεύτηκε (edited)

το γεγονός αυτό δυστυχώς περιπλέκει τα πράγματα. Πιθανόν να μπορεί να δηλωθεί με κάποια έντυπη αίτηση στην τοπική ΔΟΥ....
Ξέρω οτι το συγκεκριμένο POS το έχουν πολλοί έμποροι και επαγγελματίες αλλα είμαι επιφυλακτικός με την δημιουργία και διατήρηση επαγγελματικού λογαρισμού που δεν θα είναι δηλωμένος στην ΑΑΔΕ.

Edited by Myron526

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.