Kane Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2017 Ωπ, μηδενικό κόστος συντήρησης αν το αγοράσεις; Πφφφ...καθε μερα κι απο ένα νεο φασούλι βγάζουν.
curzondax Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2017 Εγώ θα πάω με το ιντερνετικό και ας ρισκάρω. Τα εισοδήματα δεν είναι μυθώδη εξάλλου. Αν και η εταιρεία από ότι διαβάζω παραπάνω ισχυρίζεται σθεναρά ότι είναι νόμιμο. Έχει ακούσει κάποιος κάτι περαιτέρω για τη λύση;
Billy_Huge Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2017 (edited) Ωπ, μηδενικό κόστος συντήρησης αν το αγοράσεις; Πφφφ...καθε μερα κι απο ένα νεο φασούλι βγάζουν. Ναι, αυτός ήταν και ο σκοπός μου, να πληρώσω μια κι έξω και να ξεμπερδεύω, χωρίς να πληρώνω κάθε μήνα κερατιάτικα. Από αυτά που κατάλαβα, σου κάνουν "προσφορά", για κάθε έναν πελάτη ξεχωριστά. Δεν υπάρχει κάτι φιξ, σε φάση "κοστίζει τόσο για όλους". Πχ, αν έχεις παρτίδες με την τράπεζα, αν έχεις μεγάλο ποσό σε καταθέσεις, αν (θα) κάνεις τζίρους, κτλ κτλ. Edited Ιούλιος 17 , 2017 by Billy_Huge
ioannat Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2017 (edited) Πήγα στην εθνική τράπεζα όπου μου πρότειναν την διαδικασία ενοικίασης pos με σύμβαση αορίστου χρόνου.Μου ζητησαν αδεια ασκησης επαγγελματος , τελευταιο εκκαθαριστικο και ταυτοτητα. Κάθε μηνα για το ενσυρματο ειναι 3,90ευρω με το φπα ενω για το ασυρματο ειναι 6.90.Το ασυρματο εξυπηρετει αυτους που δηλωνουν εδρα το σπιτι τους και δεν μπορουν να πανε εκει τους πελατες τους.(Το ενσυρματο δουλευει μονο με τον αριθμο που δηλωνεις σαν εδρα.).Η συντηρηση του μηχανηματος ειναι μεσα σ αυτα τα χρηματα Σπας τη συμβαση χωρις ποινη οποτε θες και το ποσοατο ειναι 0,9% Αυτα.... Edited Ιούλιος 17 , 2017 by ioannat
laxanos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2017 Τι εννοείς τον αριθμό που δηλώνεις σαν εδρα? Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ioannat Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2017 Με ρωτησαν ποιο ειναι το τηλ. που δηλωνω στην διευθυνση της εδρας μου και μου ειπαν οτι μονο με αυτο θα εχει δυνατοτητα να συνδεθει το pos. Αν τωρα δηλωσεις οποιο τηλεφωνο θελεις και τους πεις οτι αυτο ειναι στην εδρα σου δεν ξερω....Η ουσια ειναι οτι συνδεεται μονο με τη γραμμη που θα δηλωσεις
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2017 Μπορείς να έχεις το τερματικό σε λειτουργία χωρίς αυτό να επηρεάζει την τηλεφωνική γραμμή;
ioannat Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2017 (edited) Μπορείς να έχεις το τερματικό σε λειτουργία χωρίς αυτό να επηρεάζει την τηλεφωνική γραμμή; ....νομιζω πως οχι,to ενσυρματο πρεπει να λειτουργει σαν fax...Το ασύρματο ομως θα μπορει Edited Ιούλιος 17 , 2017 by ioannat
laxanos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2017 (edited) Α οκ...το παίρνεις αυθημερον? Το συνδεεις εσύ ή αυτοί και σου εξηγούν πως λειτουργεί? Edited Ιούλιος 17 , 2017 by laxanos
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα