kyrchris Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2020 τι άλλαξε μέσα σε μια βδομάδα;τελικά τί ισχύει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saleptsis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2020 Δεν άλλαξε κάτι, απλά μίλησε με άλλον υπάλληλο λογικά. Τώρα ποιος από τους δύο υπαλλήλους είναι πιο ενημερωμένος και λέει τι πραγματικά ισχύει, δεν γνωρίζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyrchris Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2020 ναι,αλλά εμείς τι κάνουμε;το λογικό είναι ότι με τον επαγγελματικό μας λογαριασμό είμαστε καλυμμένοι,αλλά πως το εξακριβώνουμε;θα κάνουμε γκάλοπ στους υπαλλήλους της viva; Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipakos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2020 Κι εμένα μου είπαν πριν από λίγο στο τηλέφωνο ότι δεν καλυπτόμαστε νομικά, δυστυχώς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dim salo Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2020 εμένα μου ζήτησαν τα στοιχεία μου και είδαν ότι έχω το web pos δηλαδή την χρέωση κάρτας στον επαγγελματικό λογαριασμό μου και τότε μου δήλωσαν ότι είμαι καλυμμένος για την υποχρέωση που έχω , το επιβεβαίωσαν αυτό σε εσάς ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipakos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2020 Μου ζήτησαν κι εμένα τα στοιχεία μου και πάλι μου είπαν ότι δεν καλύπτομαι. Και προφανώς μου πρότειναν να προμηθευτώ pos από αυτούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2020 (edited) Πήρα και εγώ τηλέφωνο νωρίτερα για να ενεργοποιήσω το web pos. Μου είπαν οτι θα μου στείλουν email με τα δικαιολογητικά που απαιτούνται και με διαβεβαίωσαν ότι ειμαι καλυμμένος. Άβυσσος η ψυχή της viva... Από το παρακάτω, καταλαβαίνω ότι είμαστε καλυμμένοι: https://support.vivawallet.com/hc/el/articles/360001362225-Λογαριασμός-Viva-Wallet-Web-POS Edited Μάρτιος 9 , 2020 by GriGaS Link to comment Share on other sites More sharing options...
katrmp Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2020 Τι εννοείς να το ενεργοποιήσεις. Είχες παλιότερα κάνει ταυτοποίηση με δικαιολογητικά και τώρα θέλει παλι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipakos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2020 Μα κι εγώ ενεργοποιημένο το είχα, από όσο γνωρίζω τουλάχιστον. Τι θέλουν, επικαιροποίηση στοιχείων και είμαστε καλυμμένοι? Και γιατί δεν μας το λένε (στους μισούς) και μας πλασάρουν τα τερματικά τους? Θα μας τρελάνουν τελείως!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2020 Είχα freepos (αυτό που σταματάει στις 11/3) και δεν με είχε απασχολήσει η ύπαρξη του webpos. Μετά τα μηνύματα του georgegaleos αποφασισα να ακολουθήσω τα όσα έγραψε και τους πήρα τηλέφωνο και τους ζήτησα να μου βάλουν webpos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα