GregDel Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 Επίσης δείτε τις FAQ από το pospoint.gr... λέει ότι το δηλώνεις στο Ε3. https://pospoint.gr/faq/ 1
mikegad Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 (edited) Τα έχεις μπερδέψει λίγο νομίζω Άλλο πράγμα η μη δήλωση του επαγγελματικού λογαριασμού στην αντίστοιχη πλατφόρμα της ΑΑΔΕ (που επισύρει και πρόστιμο 1500€ αν θυμάμαι καλά) και άλλο η δήλωση του POS ή η εγγραφή στο Ε3 (που σε αφήνει να γράψεις ότι θες) Edited Νοέμβριος 21 by mikegad 1
mstas Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 Μήπως έχει κανείς myPOS και θέλει να με συστήσει; Δεν ξέρω αν επιτρέπεται η ερώτηση βέβαια!
panosges Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 Καλησπέρα υπάρχει δωρεάν ενεργό τερματικό pos για επαγγελματικό λογαριασμό για μηχανικούς ; Ευχαριστώ
mstas Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 Έκανα ερώτημα στην ΑΑΔΕ για το ζήτημα του IBAN ευρωπαϊκής ένωσης συνδεδεμένο με POS ως επαγγελματικό λογαριασμό και μου απάντησαν τα εξής: Σας ενημερώνουμε ότι η εφαρμογή υποστηρίζει μόνο ελληνικούς παρόχους υπηρεσιών πληρωμών. Άρα η MyPos πρέπει να αποκτήσει ελληνικό IBAN για να μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε. Και αν είμαστε εγγεγραμμένοι στη viva πρέπει να πληρώνουμε τα 10 ευρώ το μήνα για να έχουμε iban?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα