georgegaleos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2017 (edited) Μπορει μόνο επαγγελματικό. Edit: Επιβεβαιωμένα ΜΠΟΡΕΙΣ το παραπάνω Σταλθηκε μεσω tapatalk Edited Ιούνιος 14 , 2017 by georgegaleos 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarcs Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2017 Τελικά τι γίνεται πήρε κανείς??? ή μόνο εγώ θα πάω? πάντως γενικά δε βλέπω κινητικότητα από συναδέλφους και έξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2017 (edited) Πήγαινε να μας πεις. Ο λογιστής μου λέει να το τρενάρω όσο μπορώ, βέβαια εγώ κοβω μόνο σε μια εταιρεία Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk Edited Ιούνιος 14 , 2017 by ikaros13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nik Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2017 Δεν παίζεις ρόλο σε πόσους κόβεις. Εϊσαι ελ.επ. τέλος. Έχεις βιβλία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2017 Ναι το ξέρω πάει με τον ΚΑΔ στην μια περίπτωση μπορεί να στο ζητήσει κάποιος πελάτης στην άλλη απλά για να είσαι τυπικός. Εν παςη περίπτωση υπάρχει χρόνος ακόμη ίσως βγουν καλύτερες προσφορές ίσως υπάρχουν εξαιρέσεις... Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2017 Κι εγώ δεν έχω αποφασίσει ακόμα το τι θα κάνω...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nik Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2017 Τι το σκέφτεστε ρε παιδιά. Μέχρι 30/06 πρέπει να το έχουμε. Νομίζω η γιιουρομπανκ στο δίνει τσάμπα τον πρώτο χρόνο με προμήθεια κάπου κοντά στο 1% και ίσως λιγότερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laxanos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2017 30/06???? γιατι νομίζω 28/07 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2017 Εγώ δεν πρόκειται να κάνω καμία απολύτως κίνηση πριν το τέλος Αυγούστου..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
anavatis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2017 (edited) Τι το σκέφτεστε ρε παιδιά. Μέχρι 30/06 πρέπει να το έχουμε. Νομίζω η γιιουρομπανκ στο δίνει τσάμπα τον πρώτο χρόνο με προμήθεια κάπου κοντά στο 1% και ίσως λιγότερο. 30/6 είναι για μηχανικούς και άλλους ελ. επαγγ και επιχειρήσεις....μέχρι τώρα...το ότι μπορεί να μην το χρησιμοποιήσεις ποτέ δεν παίζει ρόλο, γι' αυτό ρώτησα παραπάνω τί γίνεται με τις τιμές γιατί πλησιάζει η ημερομηνία και αν δεν αλλάξει κάτι μην φάμε και κάνα πρόστιμο, αν μάθει κανείς κάτι μέχρι και την τελευταία στιγμή ας ενημερώσει... Edited Ιούνιος 14 , 2017 by anavatis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα