Fritz Todt Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2017 Σε άλλο υποκατάστημα της Εθνικής πήγε συνάδελφος στις 27 να κάνει αίτηση και ο υπάλληλος του λέει: "έχει πολύ κόσμο, έλα Δευτέρα - Τρίτη!"
jobous Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2017 Ααα εννοούσε μονο για την Παρασκευή (28/07), φαντάζομαι.
Paul_Mix Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2017 Στην σελιδα του ΣΑΤΕ εχουν αναρτησει ενα σημειωμα απο τον νομικο τους συμβουλο, σχετικα με τα POS μπορει καποιος να το ανεβασει, εαν γραφει κατι που θα μας ενδιεφερε?
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2017 (edited) Τελικά από Εθνική παράγγειλα με ενοικίαση και όχι από την Πειραιώς που με έδιωξαν πάλι για τις 2 του μηνός τώρα Πηγαίνοντας να πληρώσω τις υποχρεώσεις μου στην Εθνική μια πανέμορφη κοπέλα με ένα σούπερ μίνι φόρεμα προσφέρθηκε να με ενημερώσει (με ήξερε παράξενο γιατί εγώ δεν την θυμόμουν) και με πολύ ευγένεια με κατατόπισε και το αποφάσισα Ο χρόνος είναι αόριστος όπως μου είπε για την σύμβαση (θα το δω αυτό και μετά στις υπογραφές ) και υπό το φόβο και πρόστιμου (δυστυχώς ) και υπό την θέα της όμορφης - ευγενικής κοπελιάς , το αποφάσισα , Εθνική ..... Edited Ιούλιος 31 , 2017 by GEORGE MICHEAL
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2017 Στην σελιδα του ΣΑΤΕ εχουν αναρτησει ενα σημειωμα απο τον νομικο τους συμβουλο, σχετικα με τα POS μπορει καποιος να το ανεβασει, εαν γραφει κατι που θα μας ενδιεφερε? Παναγιώτη καλησπέρα ... λάβε το. Pos_Γιαννιρης.pdf 1
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2017 Και για μένα "κλήρωσε" σήμερα ....Viva Wallet.
katrmp Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2017 Και για μένα "κλήρωσε" σήμερα ....Viva Wallet freepos κάνατε εγγραφή? σε ποιό λινκ? ή viva? (link?)
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2017 (edited) freepos------> https://www.freepos.gr vivawallet---> https://members.vivawallet.com/el-gr/signin Υ.Γ. Και η Πειραιως (επιβεβαιωμενο) εχει UnionPay. Edited Ιούλιος 31 , 2017 by georgegaleos
Roy_Hobbs Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2017 (edited) καλησπέρα, γράφτηκα viva wallet και freepos. Τώρα αν θέλω να χρεώσω έναν πελάτη 124,00 ευρώ (100 + ΦΠΑ) τι πρέπει να κάνω? του στέλνω απλά το link του freepos (www.freepos.gr) και αυτός κάνει login με facebook ή google και στέλνει στο κινητό μου το κουπόνι των 124,00 ευρώ με χρέωση της κάρτας του? ευχαριστώ Edited Ιούλιος 31 , 2017 by Roy_Hobbs
Fritz Todt Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2017 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2017 Νομίζω ότι στη χρέωση βάζεις το ποσό και το δικό σου κινητό και μετά τα στοιχεία της κάρτας του πελάτη εννοώ με login δικό σου εγώ κατέβασα και την εφαρμογή για το κινητό
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα