Giorgos1987 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2016 Εγώ μιλώντας με λογιστή μου είχε πει παλαιότερα οτι οι αποδείξεις ή τα δικαιολογητικά των δηλώσεων γενικότερα πρέπει να φυλάσσονται 5 χρόνια, έτσι τις κρατάω όλες μέσα σε φακέλους, φροντίζω όταν γίνει η καταμέτρηση να τις βάζω την μια πάνω από την άλλη και να τις πατικώνω για λίγες μέρες μέσα σε βιβλία βάζοντας βαριά αντικείμενα από πάνω, έτσι μικραίνει ο όγκος στο μέγιστο και τακτοποιούνται σε φακέλους χωρίς να πιάνουν πολύ χώρο.
Αδναν Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2016 αλλη δουλεία δεν έχουμε θα συλλέγουμε τα κολόχαρτα 1
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2016 Θυμάμαι κάποτε τον πατέρα μου είχε ένα βαλιτσάκι με αποδείξεις. Προσωπικά με βλέπω παρέα με τον Γαβαλά...που να τις βρίσκω τώρα.... 2
zio7 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2016 Γίνεται σε άλλες χώρες αυτό?
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2016 Πρέπει να είναι παγκόσμια πρωτοτυπία 1
terry Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2016 Γινεται. Σε μια φυλη των Μαο Μαο, στον Αμαζονιο. Αλλα εκει φυλανε φυλλα μπαμπανας.... δεν εχουν χαρτι.. 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα