Μετάβαση στο περιεχόμενο

Υδραυλικό τζάκι


Recommended Posts

Καλησπέρα θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις για τα υδραυλικά τζάκια!!!μένω σε ενα διαμέρισμα 76τμ στον 2ο όροφο μιας 4οροφης οικοδομής χρονολογίας 2005-2006!!!!έχει ενα φτιαχτο υδραυλικό τζάκι που δεν έχει καθόλου απόδοση και καιει παρα πολύ σε σχέση με αυτά που ακούω για αλλά υδραυλικά τζάκια!!!με συνενόηση με τον ιδιοκτήτη μας είπε αν θέλουμε να βάλουμε άλλο υδραυλικό τζάκι!!!!θα ήθελα να ρωτήσω για 80τμ σπίτι τι υδραυλικό τζάκι να πάρω;;;τι πρεπει να προσεξω και αν όντως είναι τόσο καλά όσο έχω ακούσει πως είναι;;;;είμαι λίγο άσχετη επι του θέματος συγχωρηστε με!!!

Link to comment
Share on other sites

Ένα ενεργειακό τζάκι που ζεσταίνει νερό για σώματα καλοριφέρ (αν κατάλαβα καλά) μπορεί να είναι πολύ καλό ή κακό ανάλογα τον κατασκευαστή.

 

Ακόμα και το καλύτερο τζάκι από τα παραπάνω, μπορεί να μη λειτουργήσει ποτέ σωστά, αν δεν γίνει σωστή εγκατάσταση.

 

Η σωστή επιλογή μεγέθους και εγκατάσταση απαιτεί μελέτη από μηχανολόγο μηχανικό που έχει ασχοληθεί με το συγκεκριμένο θέμα.

 

Απαιτεί και χώρο (π.χ. για θερμοδοχείο), που πιθανόν να μην υπάρχει σε διαμέρισμα 2ου ορόφου.

 

Εκτός όλων των ανωτέρω, αν πρόκειται να εγκατασταθεί σαν αποκλειστικό σύστημα θέρμανσης, είναι πολύ κουραστικό έργο η απαιτούμενη συνεχής τροφοδοσία με ξύλα.

 

Αν πρόκειται να εγκατασταθεί σαν συμπληρωματικό σύστημα θέρμανσης, κατά πάσα πιθανότητα, αποκλείεται να κάνει απόσβεση του κόστους αγοράς και σωστής εγκατάστασης. 

Edited by antloukidis
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.