Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε
On 1/18/2016 at 1:53 PM, ioannis_g said:

Μάλλον τα βακτήρια τα οποία προκαλούν ζύμωση και έτσι διασπούν τα απόβλητα έχουν μειωθεί αριθμητικά και τα λίπη έχουν δημιουργήσει στα τοιχώματα και στο πάτομια μια μεμβράνη η οποία δεν επιτρέπει την απορροφητικότητα του. Θα πρέπει να ρίξεις ένζυμα για να επιστρέψει ο βόθρος στην αρχική κατάσταση. Θέλει και προσοχή να χρησιμοποιούνται βιοδιασπώμενα οικολογικά προϊόντα μη χλωριούχα.

 

Παλιά θυμάμαι τη μάνα μου που πέταγε στο βόθρο κάπου κάπου κομμάτια κρέας ή κοτόπουλου και έτσι δεν γέμιζε ποτέ.

 

Ψάξε στο διαδίκτυο για ¨βακτήρια για απορροφητικούς βόθρους¨ σίγουρα θα βρεις λύση.

Πραγματικά το ωμό κοτόπουλο λειτουργει εκπλήκτικά δημιουργει φιλικα βακτήρια που ακόμα και οι μυρωδιές είναι λιγότερες. Υπάρχει και μια άλλη λυση οπως ενεργο οξυγόνο αλλά δεν ξερω περισσότερες λεπτομερειες. Εχει χημικά το ενεργό οξυγόνο; Δεν ξέρω θα δοκιμαζα πρωτα ενζυματικές λύσεις. Μια παλία εταιρεία που κάνει  αποφράξεις μου είπε οτι λειτουργει το ωμό κοτόπουλο. Το έκανα και απο τοτε δεν εχω ξαναδειασει το στεγανο βοθρο.

Δημοσιεύτηκε (edited)

Άσχετο, αλλά δοθείσης της ευκαιρίας το θέμα τι σχέση έχει με την Ασφάλεια-Υγιεινή;

Μήπως ήρθε η ώρα η ενότητα να μετονομαστεί στο σωστό Υγεία και Ασφάλεια και να απαλειφθεί το κατηργημένο και παρωχημένο ''υγιεινή''; 

Edited by ianp
ορθογραφία

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.