peskvas Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2016 Καλησπέρα. Αγροτεμάχιο εκτός σχεδίου διαιρετό μετά απο ανώμαλη δικαιοπραξία, με πρόσωπο 29 μέτρα σε αγροτικό δρόμο, και βάθος 188 μέτρα μπόρει να πάρει οικοδομική άδεια? Αν όχι μπόρει να πάρει άδεια όταν στο μήκος των 188 μέτρων υπάρχει ιδιωτικός δρόμος? Ευχαριστώ.
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2016 (edited) η επικυρωση δημιουργει νομιμη κατατμηση χρονος κατατμησης θεωρειται ο χρονος της συνταξης του ιδιωτικου συμφωνητικου και αναγραφεται πανω στην δικαστικη αποφαση περι επικυρωσης. ό,τι χρονο γραφει η αποφαση, αυτος ισχυει. θα μιλησεις με τον μηχανικο σου που θα σου κανει το τοπογραφικο για το αν υπαρχουν "αλλες" απαγορευσεις στην περιοχη Edited Ιανουάριος 19 , 2016 by dimitris GM
peskvas Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2016 Καταλαβα κυριε δημητρη..για την ωρα αυτο που με απασχολει ειναι...για να ειναι αρτιο και οικοδομησιμο το αγροτεμαχιο πιο προσωπο ισχυει τα 25 μετρα η τα 45 με βαση του προεδρικου διαταγματος...μεχρι και ο μηχανικος μπερδευτηκε και ειπε οτι την δευτερα θα το δει στην πολεοδομια.Αν ισχυουν τα 45 μετρα τοτε εχω προβλημα.για τα μετρα προσοψης εξαρταται πως ειναι χαρακτηρισμενος ο δρομος? Αν ναι στην περιπτωση αγροτικου νομου τι ισχυει?
peskvas Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2016 Αγροτικού δρόμου* sorry.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα