joanne Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2012 Καλησπέρα!! Ψάχνοντας κι εγώ όρους δόμησης στο Περιστέρι, η αναζήτηση με έβγαλε εδώ... Θα μπορούσα να ρωτήσω κι εγώ μήπως γνωρίζεται ποιος είναι ο συντελεστής δόμησης στην Σμύρνης στο Περιστέρι? Πέρνω τηλέφωνο στην πολεοδομία αλλά δεν έχω καταφέρει να βγάλω άκρη, και δεν έχω μπορέσει να περάσω από την πολεοδομία... Αν μπορέσει κάποιος να με ενημερώσει, τον ευχαριστώ από τώρα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnny-B Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2014 (edited) Θέλω να εκπονήσω ένα τοπογραφικό σε εντός σχεδίου περιοχή στο Δ.Περιστερίου (οδός Τροιζηνίας και Νιγρίτης, ΟΤ 1843), και έχω πάρει τους όρους δόμησης από την Πολεοδομία, ωστόσο στο συνοπτικό έγγραφο που μου δώσανε με τους όρους δόμησης του ''Άνω Λόφου'' τα στοιχεία που αναφέρει δεν ανταποκρίνονται με αυτά που αναφέρει το ΦΕΚ 151 Δ 1971, (βλ εδώ), και πιο συγκεκριμένα ενώ στο χαρτί της πολεοδομίας αναφέρει στην κατά κανόνα αρτιότητα Π=10Μ και Ε=200τμ, το ΦΕΚ αναφέρει Π=8Μ, Β=12, Ε=200τμ, (δηλαδή έχει διαφορετικό πρόσωπο και έχει επιπλέον βάθος, ενώ αντίστοιχες διαφορές υπάρχουν και στην παρέκκλιση). Ωστόσο το σημαντικό είναι το ΦΕΚ δεν αναφέρει σδ, ενώ αντιθέτως το έγγραφο της πολεοδομίας αναφέρει σδ=1,6. Από την αναζήτηση που έκανα στο ίντερνετ βρήκα το ΠΔ 11-8-1979-ΦΕΚ 417/Δ/1978, (βλ εδώ) όπου αναφέρει ότι στα δυτικά προάστια της Αττικής τέθηκαν με αυτό το ΠΔ μέγιστοι σ.δ., χωρίς να είμαι σίγουρος αν σε αυτό στηρίχθηκαν και στην πολεοδομία, (καθότι αυτό έγινε 7 χρόνια αργότερα) Αν γνωρίζει κάποιος ας με βοηθήσει, καθότι στην πολεοδομία δεν σηκώνουν τηλέφωνο και δεν μένω κοντά. Edited Οκτώβριος 2 , 2014 by Johnny-B Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2014 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2014 για Περιστερι βρηκα ΓΠΣ στο ΦΕΚ Δ 382/89 τροποποιηση σε Δ 438/92 και σε ΑΑΠ 386/08 με αυτα σαν βαση ισως να βρεις μιαν ακρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gsk88 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2019 Καλησπέρα σας, μήπως μπορειτε να μου πειτε τον συντελεστή δόμησης κ κάλυψη για το ΟΤ 419 Περιστερίου; Είναι ο δρόμος της πολεοδομίας. Σας ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2019 Εδώ αν ψάξεις θα τους βρεις http://gis.epoleodomia.gov.gr/v11/#/23.7703/37.8948/16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gsk88 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2019 Σας ευχαριστω παρα πολυ. Υπάρχει περίπτωση η πολεοδομία Περιστερίου να έχει άλλα νούμερα; είναι μεγάλη απόκλιση. Ξέραμς 1,2 και αυτο λέει 1,8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2019 (edited) πες την οδο και αριθμο να το βρουμε απο τον πινακα αντικειμενικης αξιας.. [ο ακις δλδ...] Edited Ιούλιος 19 , 2019 by dimitris GM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gsk88 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2019 ααα χιλια ευχαριστω, ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ 9,12132 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΑΤΤΙΚΗΣ. Περιμενω με αγωνια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Didonis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 , 2019 42 λεπτά πριν, Gsk88 said: ... Ξέραμς 1,2 και αυτο λέει 1,8 Το Οικοδομικό Τετράγωνο της Ξυλοτεχνείας 419 έχει Συντελ. Δόμησης 1,8 Τα όμορα προς ανατολή (πχ Δάφνη) έχουν Σ.Δ. 1,2 (περισσότερο απο 30 χρόνια είναι εν ισχυ αυτοί οι συντελεστές. Αν έχεις σε πιο παλιό Τοπογραφικό Αναγραφόμενους αλλους ήταν πιο παλιά) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gsk88 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2019 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 20 , 2019 καλημέρα.σας ευχαριστώ πολύ. με σώσατε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα