grmaster Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2016 Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2016 Αφού δεν έχετε τα σχέδια της οικ άδειας πως κάνετε έλεγχο? Πλάκα κάνετε τώρα έτσι. 1
χαιδω Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2016 Από εγχειρίδιο ΤΕΕ: Η ιστοσελίδα ελέγχου από τον πολίτη είναι: https://portal.tee.gr/ypeka/auth/pages/public/DilosiBeb.jspx Eγώ πάντως που προσπάθησα να βρω τη δήλωση δεν μου βγάζει τίποτα (δεν παίρνει το κείμενο εικόνας), γενικά λειτουργεί; Υπάρχει τρόπος να βρει ο ιδιοκτήτης την δήλωση του (σε περίπτωση που δεν την δίνει ο μηχανικός);
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2016 Μην νομίζεις ότι, "δίνει" και τίποτα το ιδιαίτερο. Απλώς την κατάσταση της δήλωσης "βγάζει". Ο μηχανικός είναι υποχρεωμένος να τη δώσει. Κι αν όντως δεν τη δίνει ας βάλει ο πελάτης το δικηγόρο του να κάνει πρώτα ένα τηλεφώνημα και να τη ζητήσει, στη συνέχεια να στείλει ένα εξώδικο κ.ο.κ. Μόνο ΕΝΑΣ λόγος δικαιολογεί αυτή τη στάση του μηχανικού. Όταν δεν έχει εξοφληθεί πλήρως. Οπότε τότε πολύ καλά κάνει και δεν τη δίνει. Δεν πρόκειται να τον υποχρεώσει ουδείς. 2
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2016 Eγώ πάντως που προσπάθησα να βρω τη δήλωση δεν μου βγάζει τίποτα (δεν παίρνει το κείμενο εικόνας), γενικά λειτουργεί; Υπάρχει τρόπος να βρει ο ιδιοκτήτης την δήλωση του (σε περίπτωση που δεν την δίνει ο μηχανικός); εγώ πριν λίγες μέρες κατέβασα κανονικά μια που είχα για να δει ο ενδιαφερόμενος αν υπάρχει μεταβολή
cve20126 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 , 2018 Εγώ για την ακρίβεια στο 90% των συμβολαίων έχω δώσει νέα κάτοψη γιατί με τη παλιά δε θα έβγαζα άκρη ούτε εγώ ! Ποτέ δεν είχα πρόβλημα.
sakkis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2021 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2021 Γεια σας! Υπάρχει τρόπος για ανεύρεση και κατέβασμα σχεδίων και εν γένει δικαιολογητικών υπό υποβληθείσες οριστικές ή περαιωμένες δηλώσεις Ν.4178/13 κ' Ν.4495/17 άλλων μηχανικών;
zazeng Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2021 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2021 (edited) Διάβασε τι λέει η κάθε δήλωση στην τελευταία σελίδα κάτω κάτω. Από κει παίρνεις μόνο δήλωση κ βεβαιώσεις (στου 4495 βλέπεις και ανέβασμα αρχείων). Για κάτι παραπάνω μάλλον θα πρέπει να απευθυνθεί ο ιδιοκτήτης στο ΤΕΕ. Edited Νοέμβριος 12 , 2021 by zazeng 1
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2021 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2021 καθε ενας που εχει εννομο συμφερον δικαιουται να ζητησει ολα τα στοιχεια μιας τακτοποιησης Μιλας τηλεφωνικα με το ΤΕΕ, τι χρειαζεται να στείλεις] [εχει συζητηθει το θεμα ] 1 1
maranti Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2023 Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2023 Η Χορήγηση Αντιγράφων Δηλώσεων Αυθαιρέτων γίνεται με επικοινωνία στο [email protected] και όχι μέσω πολεοδομίας ;
ppanag Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2023 Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2023 @maranti ναί στο ΤΕΕ... Οι πολεοδομίες δεν έχουν καμία σχέση με τις δηλώσεις αυθαιρέτων των Ν. 4014/11, 4178/13 ή 4495/17... Μόνο με τον Ν. 3843/10 και πίσω έχουν επαφή. 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα