imhotep Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2016 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2016 Αν τα καταφέρουν, θα έχουν εκπληρώσει τον οικολογικό σκοπό της ύπαρξής τους!!! afto ine taxikos missos
deskar Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2016 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2016 Με τις μεταφορές τι θα γίνει άραγε?
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2016 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2016 Όλα μια χαρά..... Κι αυτές έως 8.10. 1
Αδναν Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2016 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2016 κουράστικα ειλικρίνα με της σαχλαμάρες... 1
zulumpo Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2016 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2016 Υπάρχει προθεσμία για τις ειδικές διατάξεις άρθρο 23? ,( για τα προς έκδοση οικοδομική άδεια κτλ)
maraspr2 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2016 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2016 Το άρθρο 23 περιλαμβάνει τα προς έκδοση, τα κτηνοτροφικά κτλ. Θεωρώ πώς θα είναι μέσα & αυτά. Δεν μπορεί να βγαίνει φεκ για τα κτηνοτροφικά εντός οικισμού να δίνει προθεσμία τον Δεκέμβρη 2 χρόνια να βγάλει κάποιος άδεια εγκτάστασης - διατήρησης, & να μην μπορεί να τακτοποιηθεί?
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2016 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2016 Και εγώ νομίζω ότι και του άρθρου 23 , ουσιαστικά μάλλον τυπικά σε κάποια κατηγορία ανήκουν , νομίζω ότι η παράταση αφορά όλα Απλώς έχει γραφτεί εν συντομία στο έγγραφο
gio Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2016 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2016 Δηλαδη η κατηγορια 3 ....τελος; "Η παράταση αφορά τις κατηγορίες 1, 2, 4 και 5 του άρθρου 9 του νόμου." Πανε οι ....αλλαγες διαστασεων εξωστων και ανοιγματων...η περγκολα..φυτευση...δεξαμενες αποθηκες 15τ.μ....αλλαγη θεσεων!!!!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα