Pavlik Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2016 (edited) Καλησπέρα σας, Χρειάζομαι τα φώτα σας !!!! Θέλω να υπολογίσω την τριβή ολίσθησης μεταξύ ενός ράουλου και μιας ταινίας αλουμινίου. Edited Φεβρουάριος 2 , 2016 by Pavlik Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexisPap Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2016 Τριβή κύλισης λοιπόν... Τί θα κάνει το ράουλο, θα στηρίζει απλώς, ή θα μορφοποιεί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlik Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2016 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2016 Πρόκειται για βαφείο ταινίας αλουμινίου . Ταινία τυλιγμένη θα μεταφέρεται μέσω ράουλων θα βάφεται και θα ξανά τυλίγεται πλέον βαμμένη. Εγώ θέλω αρχικά να υπολογίσω την τριβή σε ένα από αυτά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlik Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2016 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2016 Κανείς τίποτα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrah Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2016 το ερώτημά σου είναι πολύ αόριστο... θα σου πρότεινα να ανεβάσεις κάποιο σχέδιο... και να διατυπώσεις το ζητούμενο... (πχ ισχύς ηλεκτροκινητήρα?) ωστόσο, αν καταλαβαίνω σωστά, μάλλον πειραματικά θα πρέπει να το προσδιορίσεις... αν θες αναλυτικό υπολογισμό τότε ψάξε στην Τριβολογία... δεν θα είναι απλά τα πράγματα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CostasV Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2016 (edited) Καλησπέρα σας, Χρειάζομαι τα φώτα σας !!!! Θέλω να υπολογίσω την τριβή ολίσθησης μεταξύ ενός ράουλου και μιας ταινίας αλουμινίου. Πρόκειται για βαφείο ταινίας αλουμινίου . Ταινία τυλιγμένη θα μεταφέρεται μέσω ράουλων θα βάφεται και θα ξανά τυλίγεται πλέον βαμμένη. Εγώ θέλω αρχικά να υπολογίσω την τριβή σε ένα από αυτά.... Κανείς τίποτα ? Με βάση τα στοιχεία που έδωσες, η τριβή θα είναι περίπου 47 Ν. Edited Φεβρουάριος 4 , 2016 by CostasV 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlik Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2016 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2016 :-) :-) :-) :-). Πως ανεβάζω εικόνα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα