Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αγγλική ορολογία σχετική με το εύρος ισχύος στα κλιματιστικά inverter


Giorgos1987

Recommended Posts

Ψάχνω να βρω αν υπάρχει αγγλικός όρος για το εύρος ισχύος για την ψυκτική και θερμική απόδοση στα κλιματιστικά inverter, δηλαδή την μέγιστη και ελάχιστη που έχουνε μαζί με την ονομαστική για την ψύξη και την θέρμανση.

 

Αν και δοκίμασα διάφορες λέξεις όπως range of power, power limits και διάφορα άλλα δεν νομίζω να βρήκα κάτι σωστό από τα αποτελέσματα που είδα.

 

Κάνω μια έρευνα σχετικά με το αν υπάρχει κάποια μαθηματική σχέση μεταξύ ονομαστικής ισχύος και ελάχιστης-μέγιστης ισχύος σε ένα οικιακό κλιματιστικό inverter,

Link to comment
Share on other sites

capacity range για το εύρος ισχύος και turndown ratio για τον λόγο μεγίστης/ελάχιστης ισχύος αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποια σχέση μεταξύ ονομαστικής ελάχιστης μέγιστης αφού αυτά έχουν σχέση με τον σχεδιασμό του κάθε κατασκευαστή

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ!

 

Το εύρος ισχύος σίγουρα εξαρτάται από τον σχεδιασμό του συστήματος και του συμπιεστή. Εγώ θα προσπαθήσω να βγάλω κάποιες σχέσεις εμπειρικά μετά από γραμμική παλινδρόμηση ορισμένων δεδομένων.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.