CHRIS_M Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2008 Γνωρίζει κανείς η επιχορήγηση από τον ΟΑΕΔ (ΝΕΕ) σε ποιους κωδικούς πάει στην ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΦΠΑ, στην ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ ΦΠΑ, στην Ε3 και στην Ε1? Έχω ρωτήσει λογιστές και γενικά οι απόψεις διαφοροποιούνται... Ευχαριστώ
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2008 περιοδική δήλωση ΦΠΑ: κωδ. 309 Ε3: 278 Ε1: στη σούμα Εκαθαρρίστική δεν ξέρω (δεν έχω μπροστά μου)
CHRIS_M Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2008 'Οταν λες "Ε1: στη σούμα" εννοείς τι? (α) Αυξάνει το ποσό της επιχορήγησης το Ακαθάριστο Φορολογητέο Εισόδημα? (β) Αυξάνει το ποσό της επιχορήγησης το Καθαρό Εισόδημα? Νομίζω πως και στις δύο περιπτώσεις η απάντηση είναι ΟΧΙ. Ωστόσο αν έχει κανείς διαφορετική άποψη ας το πει... Ευχαριστώ!!!
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2008 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15 , 2008 Δυστυχώς δεν μπορώ να σε κατατοπίσω περισσότερο. Εγώ κάνω κοινή δήλωση με τη γυναίκα μου η οποία πήρε και την επιχορήγηση. Τους κωδικούς που σου είπα τους έχει χρησιμοποιήσει ο λογιστής μου. Στο Ε1 φαίνεται το σύνολο των εσόδων να περιλαμβάνει και το ποσό της επιχορήγησης... Αλλά καλύτερα να βρείς ένα καλό λογιστή και να τον εμπιστευτείς. Εγώ εμπιστέυομαι τον δικό μας και κάνει ότι κάνει "εν λευκώ"...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα