stavmanr Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2016 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2016 (edited) ιδέα μου είναι ή έχουμε καιρό να μαλώσουμε για τα επαγγελματικά δικαιώματα... Έχεις απόλυτο δίκιο. Όμως, πώς μπορείς να αντιμετωπίσεις μία συντεχνία που θεωρεί την κατασκευή ως τσιφλίκι της και υπονομεύει διαρκώς την ελεύθερη επαγγελματική δραστηριότητα και αγορά στην Ελλάδα; Ειδικά όταν διαβάζεις τέτοια κείμενα, όπως αυτό που παρατίθεται, αναρωτιέσαι αν ο Αρκάς έχει βγάλει νέο τεύχος "οι έλληνες Μηχανικοί"... Παρακαλώ τασχόλια να είναι ανάλογα του φορουμ χωρίς προσβολές Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής akius Edited Φεβρουάριος 16 , 2016 by akius 2 2
Alexios Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2016 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2016 (edited) Μην περιμένεις απάντηση απο το forum. Οταν πρόκειται για τη τσέπη τους απλά ποιούν τη νήσσα. Edited Φεβρουάριος 16 , 2016 by Alexios 2 10
dim10 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2016 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2016 Τα πράγματα, συνάδελφοι των ΤΕΙ και ΑΕΙ, για μένα είναι πολύ απλά. Όσο υπάρχουν δύο ειδών πανεπιστήμια ΑΕΙ και ΤΕΙ που έχουν διαφορά στα έτη σπουδών (δεν αναφέρομαι στον βαθμό δυσκολίας) θα υπάρχει και κάποια διαφορά στα δικαιώματα, στην κατάταξη, στον μισθό, κάπου τελοσπάντων ώστε να δικαιολογεί κάποιος την απόφασή του να αφιερώσει παραπάνω χρόνο. Ή αντίστροφα, δεν υπάρχει λόγος για τον συνήθη φοιτητή, να πάρει ένα πτυχίο που θα είναι ίδιο με ένα άλλο μικρότερης διάρκειας φοίτησης. Θα προτιμήσει το άλλο. 1 1
getsakna Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2016 Κάποιος συνάδελφος που ασχολείται με τα του ΤΕΕ μήπως μπορεί να μας απαντήσει στο #18?
Giorgos1987 Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2016 Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2016 http://syspeirosiaristeronmihanikon.blogspot.gr/2016/05/blog-post_51.html
nikosantona Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2016 Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2016 ολη αυτή η φασαρία γίνεται για τους νέους μηχανικούς, ή ολοι εμείς οι παλαιοί δέκα χρόνια, θα ξαναδωσουμε εξετάσεις για να μας αναγνωρίσουν με το νεό σύστημα?
nikosantona Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2016 Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2016 μολις μπήκα στο τεε στο μητρώα μελών, δεν υπάρχουν οι ειδικοτήτες τις εχουν σβήσει
geoste Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2016 Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2016 μολις μπήκα στο τεε στο μητρώα μελών, δεν υπάρχουν οι ειδικοτήτες τις εχουν σβήσει ΟΝΤΩΣ! Τι γίνεται εκεί στο ΤΕΕ;
getsakna Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2016 (edited) Σεισμός έρχεται!!!!!!!!!!!!! Για στείλτε το link που μπαίνετε στο ΤΕΕ γιατι εγώ τις βλέπω κανονικά.. Edited Μάιος 18 , 2016 by getsakna
geoste Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2016 Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2016 (edited) Σεισμός έρχεται!!!!!!!!!!!!! Για στείλτε το link που μπαίνετε στο ΤΕΕ γιατι εγώ τις βλέπω κανονικά.. Εγώ πάντως βλέπω τη σημείωση "undefined" Edited Μάιος 18 , 2016 by geoste
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα