Paul_Mix Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2016 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2016 Οταν υπάρχουν "χαλάσματα" πρέπει να τα τακτοποιήσουμε? δεν μιλάω για περιπτώσεις οπου υπάρχει μια αποθήκη και απλώς κατεβάζουν την στέγη ωστε να μην θεωρείται ως κτιριο και μετά μπορούν να φτιάξουν πάλι την στέγη και να το χρησιμοποιούν. Μιλάμε για χαλάσματα, γκρεμισμένα. Δεν υπαρχει κατι πλεον για να επισκευαστει ωστε μπορεσει να χρησιμοποιηθει Πχ γκρεμισμενη αποθηκη όπου εχει απομείνει μονο ένα τμημα τοίχου από τσιμεντόλιθους μηκους 4μ με υψος 0,80μ ή ενα μονο ενα τμημα "βασης" από σκυρόδεμα, σε τοίχο οπου καποτε υπηρχαν τσιμεντολιθοι (μήκους 6μ με διατομή σκυροδεματος 0,30χ0,20). Πανω σε αυτην την βαση δεν εχει υπαρχει τιποτα. Αυτη η βαση στις υπολοιπες πλευρες ειναι κατεστραμμενη. Εαν πω στον ιδιοκτητη οτι πρεπει να τακτοποιησει και τα γκρεμισμενα και τα χαλασματα, θα νομισει οτι παω "να τον κοροιδεψω για να του φαω λεφτα"
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2016 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2016 η απαντηση ειναι εδω http://www.michanikos.gr/topic/24046-Υπόδειγμα-βεβαίωσης-αδόμητου-οικοπέδου/?p=376308 2
jbosdas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2016 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2016 Αυτό το κρίνεια ανα περίπτωσαη... Ενίοτε βολεύει η, αν όχι τακτοποίηση τους, αλλά η αποτύπωση τους. Σε περιοχές οπως Υδρα, Πατμος κλπ (μνημειακού χαρακτήρα οικισμοί) δεν επιτρέπεται η δομηση σε οικοπεδα που δεν αποδεικνύεται η υπαρξη προϋφιστάμενου κτίσματος...! (τις προάλλες συζητούσαμε για το εαν θα πετύχουμε πουθενά την περιπτωση "αυθαιρετης κατασκευής υφιστάμενων κτισμάτων")
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα