dimitris GM Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2018 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2018 (edited) Τι αλλάζει στα δημοτικά τέλη για τα κενά ακίνητα που δεν έχουν ρεύμα https://www.agriniopress.gr/allazei-dimotika-teli-kena-akinita-poy-den-echoyn-reyma/ Edited Ιούλιος 3 , 2018 by dimitris GM 1
MAKAP Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2018 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2018 Έχω κλειστό πατρικό μου επί 19 χρόνια με μηδενική κατανάλωση ρεύματος και νερού, αλλά δεν έχω διακόψει τις παροχές και, φυσικά, δεν καλύπτομαι από αυτές τις διατάξεις
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2018 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2018 και εδω..."τα χειρότερα", που δεν "φαινονται " με την πρωτη ματια... https://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/41251
ΓΙΩΡΓΟΣ Χ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2018 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2018 Γνωρίζει κανεις τι ισχυει για νεες οικοδομες και ΤΑΠ? Συγκεκριμένα εχω αναγείρει οικοδομή με άδεια του 2009. Από πότε αρχίζει να "τρέχει" το ΤΑΠ? (Μιλάμε για μη ηλεκτροδοτούμενο διαμέρισμα)
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2018 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2018 Δεν οφειλουν ΤΑΠ α) Τα κτίσματα οικοδομής που ανεγείρεται, για μια επταετία από τη χορήγηση της οικοδομικής άδειας ή μέχρι να εκμισθωθούν ή κατά οποιονδήποτε τρόπο χρησιμοποιηθούν αυτά πριν από την πάροδο της επταετίας. Αν τα κτίσματα εκμισθωθούν ή χρησιμοποιηθούν κατά οποιονδήποτε τρόπο πριν από την παρέλευση της επταετίας, η απαλλαγή παύει να ισχύει. Κατά τη διάρκεια της ως άνω επταετίας στο ΤΑΠ υπόκειται μόνο το οικόπεδο. Αναλογα με το αν και πότε τελειωσε το διαμερισμα, οφειλεται το ΤΑΠ. Να μιλησεις με τον λογιστη σου. 1 1 1
ΓΙΩΡΓΟΣ Χ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2018 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2018 Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Αλλά που το βρήκες αυτό?
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2018 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2018 ΤΑΠ_1.pdf ΤΑΠ_skoyrletis.pdf ΤΑΠ_ΔΝΣΗ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ.pdf 1 2
Arche Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2018 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2018 εν τέλει ένα μη ηλεκτροδοτούμενο ακίνητο με τακτοποιημένους ημιυπαίθριους με τον Ν.3843/10 θα έπρεπε να πληρώνει το ΤΑΠ? ΓΙΑ τους κλειστούς και τακτοποιημένους με τον νομο που προαναφερθηκε ημιυπαίθριους αναφέρομαι. 1
melissa Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2018 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2018 Με τον Ν3843 όχι, δεν έχει υποχρέωση για ΤΑΠ
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα