Μετάβαση στο περιεχόμενο

Στον «αέρα» η παράταση του μέτρου της απόσυρσης ΙΧ


dimitris GM

Recommended Posts

Αντιρρήσεις από τους δανειστές
 

    Στον «αέρα» η παράταση του μέτρου της απόσυρσης ΙΧ
  ( Αθήνα

Αβέβαιη είναι η παράτασης του μέτρου της απόσυρσης παλαιών αυτοκινήτων και της αντικατάστασής τους με νέα μοντέλα υψηλής τεχνολογίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα τεχνικά κλιμάκια των θεσμών σε συναντήσεις που είχαν με στελέχη των συναρμόδιων υπουργείων εξέφρασαν επιφυλάξεις για τη συνέχιση του μέτρου της απόσυρσης.

Το υπουργείο Οικονομικών, που έχει έτοιμη τη σχετική διάταξη για παράταση της απόσυρσης έως το τέλος Ιουνίου, έθεσε τα σχέδιά του υπόψη των δανειστών, ωστόσο τα τεχνικά κλιμάκια δεν άναψαν το «πράσινο» φως για να κατατεθεί στη Βουλή η συγκεκριμένη διάταξη.

 

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα τεχνικά κλιμάκια εκτιμούν πως από το μέτρο δεν θα υπάρξουν τα προσδοκώμενα έσοδα, καθώς η αγορά του αυτοκινήτου θα κινηθεί σε χαμηλά επίπεδα φέτος, λόγω της γενικότερης καθίζησης της οικονομικής δραστηριότητας.

 

Newsroom ΔΟΛ
Οικονομία:  Περισσότερες ειδήσεις

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ και εγώ . Μια χαρά θα μπορούσαν να κατεβάσουν τις τιμές οι εισαγωγικές για να πουλήσουν όπως γίνεται και σε άλλες χώρες με ανάλογα θέματα . 

 

Αλλωστε η κατάσταση στην απόσυρση δεν ωφέλησε ποτέ τους έχοντες παλιά αυτοκίνητα , αλλά το κύκλωμα των αυτοκινήτων και των ανταλλακτικών . 

 

Πιό λογικό θα ήταν να υπάρχει μια επιταγή 500-1000 € , συμψηφισμού με φόρους ή τέλη για κάποιον που θέλει να αποσύρει το αυτοκίνητο του , από το να περιμένει να πάρει 100-300 € από τους ανακυκλωτές . 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.