TheoTDM900 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2008 τεχνικός έλεγχος οικοδομικών αδειών. ---------- update της ιστορίας Πολεοδομία Συγγρού : Μπορείς !!!!!!!!!!!! 1) δεν χρειάζεσαι πλάγια όρια καθώς δεν είναι ούτε καθ' ύψος προσθήκη, ούτε κατ' επέκταση. Αλλαγή εσωτερικής διαρρύθμισης και αλλαγή χρήσης τμήματος της pilotis. 2) για το +0,80 και +0,50 μου είπε απλά "να δείξω ένα μπάζωμα 30εκατοστά και τέλος" 3) Πάω από εβδομάδα προϊσταμένη Αγ. Παρασκευή Σας ευχαριστώ όλους παιδιά.
anka Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2008 Για την ενημέρωση του νήματος... Ρώτησα κι εγώ στην Πολεοδομία Αργυρουπόλεως και μου είπαν πως δεν υπάρχει πρόβλημα ούτε με την υπερύψωση ούτε με τα Δ. Για τίτλο προτείνουν "Προσθήκη σε pilotis, εντός νομίμου περιγράμματος".
TheoTDM900 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19 , 2008 ευχαριστώ πολύ συνάδελφε anka
iri78 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2009 Καλημέρα σε όλους! Στο ισόγειο μιας πενταόροφης οικοδομής του 89 που χτίστηκε σαν προσθήκη πάνω σε ημιυπόγειο του 73 (ναι ξέρω ήδη ακούγεται δυσοίωνο) θέλουν να κάνουν χώρο κύριας χρήσης. Υπάρχει διαθέσιμη δόμηση και στην υπάρχουσα κατάσταση αυτός ο ισόγειος χώρος έχει τη μορφή πυλωτής με συνολική επιφ. 82 τ.μ. και χώρο εισόδου-κλιμακοστασίου περιπου 25 τ.μ. Στα υπολοιπόμενα 57 τ.μ. πρόκειται να διαμορφωθεί κλειστός χώρος γραφείων. Η οικ. άδεια πάει σαν αλλαγή χρήσης (απο πυλωτη σε γραφεια) ή σαν προσθήκη? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
anka Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2009 Το ίδιο θέμα ακριβώς έχει ξανασυζητηθεί. Σε παρακαλώ ψάξε λίγο μέσα στο forum.
iri78 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2009 Ναι, το ξέρω πως η πυλωτή σαν θέμα επαναλαμβάνεται και το έψαξα αλλα δε βρήκα κάτι που να διευκρινίζει ως τι μπαίνει η μελέτη στην πολεοδομία. Εν πάση περιπτώση μπορεί να μου ξέφυγε κάτι, θα ξαναψάξω.
myri Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2009 Το θέμα έχει συζητηθεί εδώ http://www.michanikos.gr/showthread.php?t=1844&highlight=pilotis θα γίνει συγχώνευση
iri78 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2009 Μyri sorry, είχες δίκαιο. Τελικά παίζει και "προσθήκη" και "αλλαγή χρήσης"...μμμμάλιστααα. Αύριο θα πάω πολεοδομία Θεσ/νίκης και θα σας πω τι τίτλο προτιμάνε εκεί.
TheoTDM900 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2009 "Προσθήκη εντός υπόστυλου χώρου pilotis" + ότι άλλο θες να κάνεις
christina-1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2009 συνέχεια του θέματος Μόνωση πλάκας ισογείου (pilotis) Ήθελα να διευκρινήσω, η άδεια της προσθήκης δεν έχει βγει ακόμη, συγκεκριμένα πρόκειται να τη συντάξω εγώ, ως νέα μηχανικός. Επειδή δεν έχω σχετική εμπειρία, ήθελα να μάθω, αν στην προκειμένη περίπτωση, για το κλείσιμο ενός μέρους του pilotis, ο τύπος της οικοδομικής άδειας που χρειάζεται είναι προσθήκη καθ'ύψος? Αν ναι, στο site http://www.poleodomia.gov.gr/Default.aspx?tabid=62 στα Απαιτούμενα για τον έλεγχο πληρότητας το 12.ΥΨΟΜΕΤΡΑ αναφέρεται σε κατοψη με τις στάθμες του επιπέδου προσθήκης, ή κάτι άλλο?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα