niki_b Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2016 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2016 Στο επίπεδο του Β΄υπόγειου οριζόντια ιδιοκτησία-θέση στάθμευσης έχει αυθαιρέτως αλλάξει χρήση σε αποθήκη. Εκδίδω βεβαίωση νομιμότητας?
Didonis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2016 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2016 αλλαγή χρήσης πρώτα και μετά δίνεις βεβαίωση
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2016 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2016 θα συμφωνησω -κατ αρχας- με τον φιλτατο διδονι αλλα...να ρωτησω κιολας εχει μια ΘΣΑ στο β' υπογειο...δεν εχει αυτοκινητο...και εβαλε το ποδηλατο της κορης που μεγαλωσε... ενα κομοδινο απο το παληο σπίτι, που δεν "της" αρεσε ..... δυο τενεκεδες λαδι τεσπα τα μισα αχρηστα απο οσα αχρηστα που συμμαζευει καποιος...μεχρι να τον "πνιξουν" αυριο που θα παρει το ΙΧ θα βγουν στον παληατζη... αλλαγη σε τι να κανει τωρα ?? Σαματις κι αν ειχε ενα σμαρτ και χωρουσαν και δυο τενεκεδες λαδι ...ξερω γω τι αλλο παλι ΘΣΑ δεν θα ηταν?? λεω εγω τωωωρα διδονι τις καλησπερες μου
niki_b Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2016 (edited) Δεν έχω όμως υπέρβαση δόμησης, κάλυψης ή ύψους. Σωστά? Edited Μάρτιος 9 , 2016 by niki_b
akius Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2016 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2016 Κάπου η δήλωση λέει και για χρήση Επίσης αρκετοί συμβολαιογράφοι λένε το επιχείρημα ότι στο συμβόλαιο λέει ότι αγοράζει Θ.Σ επομένως δεν φοβάσαι Οι συμβολαιογράφοι σε λένε θα κάνουν συμβόλαια και χωρίς Ο.Ι
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2016 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2016 Τον ίδιο προβληματισμό με το Δημήτρη έχω. Η χρήση Θ.Σ με τη χρήση αποθήκης δεν είναι διακριτή και σε πάρα πολλές περιπτώσεις συνυπάρχουν οι χρήσεις. Αν δεν υπάρχουν μετατροπές δομικών στοιχείων ή αλλαγή σε επιφάνεια, δεν διαφαίνεται αυθαιρεσία. Τώρα, αν ο ιδιοκτήτης θέλει σώνει και καλά να παρουσιάζεται ως χρήση αποθήκη θα κάνει τακτοποίηση.
Didonis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2016 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2016 Συχνά πυκνά για σε παλαιότερες άδειες για να αποκτήσουν δικαίωμα να έχουν και 2ο υπόγειο το δήλωναν ως θέσεις στάθμευσης και συχνά πυκνά δεν κατασκεύαζαν καν την ράμπα πρόσβασης αυτοκίνητων εκεί ή μεγάλου μεγέθους ανελκυστήρα. Ενυπάρχει σε αυτές τις περιπτώσεις λοιπόν υπερβάσεις πολεοδομικών μεγεθών που είχε δικαίωμα ή μη και ειδικά αν η θέση στάθμευσης δεν έχει δικά της χιλιοστά τότε είναι πρόβλημα να δοθεί βεβαίωση μη αυθαιρεσίας χωρίς τακτοποίηση. Άποψη μου φυσικά. Πέραν του αν η θέση στάθμευσης ήταν στα ελάχιστα απαιτούμενα για το κτίριο και είχε και συμβολαιογραφική δέσμευση. Ειδικά να έχει κτιστεί και έχει μια πόρτα 90εκ ή δεν υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης εκει αυτοκινήτου.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα