Popular Post SValkan Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2016 Popular Post Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2016 (edited) Ο Επίσημος ορθοφωτοχάρτης της Ευρωπαικής Ένωσης είναι διαθέσιμος για το σύνολο της Ευρώπης (European Comission - Copernicus). Δημιουργήθηκε από ένα μωσαικό εικόνων SPOT-5 και SPOT-6 για το διάστημα 2011-2013. Η διακριτική ικανότητα είναι 2.5m/pixel. Είναι διαθέσιμος ελέυθερα τόσο με μορφή online viewer http://cidportal.jrc.ec.europa.eu/copernicus/services/webviewer/core003mobile/ http://cidportal.jrc.ec.europa.eu/copernicus/services/webviewer/core003/ όσο και μορφή WMS για χρήση σε GIS Software (ArcGIS, QGIS, Global Mapper κτλ) http://cidportal.jrc.ec.europa.eu/copernicus/services/ows/wms/public/core003? Edited Μάρτιος 11 , 2016 by SValkan 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ted78 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2016 Πού πας και τα ξετρυπώνεις όλα;! Link to comment Share on other sites More sharing options...
akius Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2016 (edited) +1 καλό είναι αλλά απότι είδα για 4178 δεν βοηθά η ανάλυση Edited Μάρτιος 11 , 2016 by akius Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2016 SValkan, αν αυτο το "μεταξυ 2011 και 2013" ειναι σωστο το πρωτο "ωχ" ¨θα το πώ εγω διοτι δεν βρισκω "αυτο" που τακτοποιηθηκε σαν "πριν το 2011" στη θεση του εχει μονον δενδρα και βραχια... ξανα "ωχ" υγ φυσικα θα πώ κι εγω... "μα πού τα βρισκεις" :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIS80 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2016 Ευχαριστούμε για την πληροφόρηση SValkan! Link to comment Share on other sites More sharing options...
akius Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2016 SValkan, αν αυτο το "μεταξυ 2011 και 2013" ειναι σωστο το πρωτο "ωχ" ¨θα το πώ εγω διοτι δεν βρισκω "αυτο" που τακτοποιηθηκε σαν "πριν το 2011" στη θεση του εχει μονον δενδρα και βραχια... ξανα "ωχ" υγ φυσικα θα πώ κι εγω... "μα πού τα βρισκεις" :-) εδώ κάποιοι περιμένουν να αλλάξουν οι φώτο στο στρεετβιου για να δηλώσουν πυλωτες με 4178 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SValkan Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2016 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2016 (edited) Acquisition window /plan: Jan 2011 to Dec 2013 από την βλάστηση, όμως, που βλέπω στις περισσότερες (για Ελλάδα) μάλλον summer 2011 και μετά τις κόβω. Edited Μάρτιος 11 , 2016 by SValkan Link to comment Share on other sites More sharing options...
akius Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2016 Acquisition window /plan: Jan 2011 to Dec 2013 από την βλάστηση, όμως, που βλέπω στις περισσότερες (για Ελλάδα) μάλλον summer 2011 και μετά τις κόβω. τις τράβηξαν για τον 4178 κάτι ήξεραν Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2016 Acquisition window /plan: Jan 2011 to Dec 2013 από την βλάστηση, όμως, που βλέπω στις περισσότερες (για Ελλάδα) μάλλον summer 2011 και μετά τις κόβω. δξ τι ειδους βλαστηση "βλεπεις" εσυ :-) εγω - και αρκετοι αλλοι.... βλεπω κατι "φυτεμενα"..... [μαλλον καποιοι θα χασουν τον υπνο τους...] Link to comment Share on other sites More sharing options...
akius Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2016 δξ τι ειδους βλαστηση "βλεπεις" εσυ :-) εγω - και αρκετοι αλλοι.... βλεπω κατι "φυτεμενα"..... [μαλλον καποιοι θα χασουν τον υπνο τους...] οι φωτο δεν είναι αρκετά κοντινες για προσθήκες αν έγιναν αλλά για εξολοκλήρου φυτευτα μια χαρα είναι τώρα κοιτάω κατί στην μύκονο που ήθελαν να μου κάνουν ασσιστ να φαω αυτογκολ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα