Ghostrider Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2016 Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών αφουγκραζόμενος την κρίση που διέπει τον ΔΣΑ αποφάσισε να μειώσει κατά 50% την ετήσια συνδρομή για τους δικηγόρους μέλη του Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας, κατά την συνεδρίαση του στις 9/3/2016, αφού έλαβε υπόψη τη δυσχερή οικονομική θέση στην οποία έχει περιέλθει μεγάλο μέρος των Δικηγόρων εξαιτίας της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης και της συνεχιζόμενης αποχής, αποφάσισε την μείωση κατά 50% της ετήσιας συνδρομής εγγραφής στον ΔΣΑ για το έτος 2016. Πηγή: http://www.dikaiolog...goron-melon-tou Πατήστε εδώ για να διαβάσετε την πλήρη παρουσίαση Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgecv Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2016 Όπως ακριβώς κάνει και το καλό μας ΤΕΕ 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alej Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2016 Το ΤΕΕ διπλασίασε με έντεχνο τρόπο τις εισφορές. Φυσικά κατάλαβα την ειρωνεία την κατάλαβα στο σχόλιο σου απλά διευκρινίζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Didonis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2016 λέτε να το κάνει και το ΤΕΕ?? !!! (συνδικαλιστικό φιλότιμα ή ζήλια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgecv Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2016 Σίγουρα τον επόμενο αιώνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
george68 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2016 εχω πληροφοριες απο τον προεδρο οτι για να την σπασει στους χασοδικες θα μας την κανει δωρο την συνδρομη του 16 και το 17 θα μας δωσει και 50 ευρω στον καθενα να ποιουμε μια μπιρα... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roy_Hobbs Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2016 εγώ πάλι άκουσα ότι το ΤΕΕ θα πληρώσει σε όλους μας τις εισφορές ΤΣΜΕΔΕ του 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akius Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2016 ΤΟ ΤΕΕ ανήκει στους υπαλλήλους του γιαυτό σκ@@@ όλοι που βγάλατε και φωνή και δουλάρες δουλέψτε γιατί θέλουν και αύξηση 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghostrider Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2016 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2016 Σε μένα πάντως τέλη Φεβρουαρίου έστειλαν αναλυτικότατο και άκρως κατατοπιστικό email οι άνθρωποι του ΤΕΕ, με όλες τις χρωστούμενες ετήσιες συνδρομές μου, υπενθυμίζοντάς μου που πάνε τα χρήματα που άλλοτε έδινα & έπιαναν τόπο... Αν μη τι άλλο, είναι τυπικότατοι οι άνθρωποι. Και για να σοβαρευτώ, παρατηρώντας και αντιδράσεις άλλων Επιμελητηρίων όπως του ΔΣΑ (έστω και αν κάνουν ό,τι κάνουν μόνο και μόνο για να εισπράξουν κάποια χρήματα), ΤΕΛΟΣ από εμένα, δεν ξαναπαίρνουν ούτε ευρώ, ούτε δραχμή. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Didonis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2016 εχω πληροφοριες απο τον προεδρο οτι για να την σπασει στους χασοδικες θα μας την κανει δωρο την συνδρομη του 16 και το 17 θα μας δωσει και 50 ευρω στον καθενα να ποιουμε μια μπιρα... εγώ πάλι άκουσα ότι το ΤΕΕ θα πληρώσει σε όλους μας τις εισφορές ΤΣΜΕΔΕ του 2016 Βρε σεις μη μου το χαλάτε γμτ…. Και πριν δω σήμερα αυτή την κίνηση των δικηγόρων είχα σκοπό να πληρώσω το 60αρι που όποτε μπαίνω στο σύστημα το βλέπω να με κοιτάζει… και λέω βρε μπας…. 30ευρουδακια λαγάνα την Δευτέρα…. (καλά αναδρομικές οφειλές να κόψουν χλομό έως κουφό... ή τεράστια συνδικαλιστική ζήλια) ασε που θα ζητάμε και οι υπόλοιποι να μας δώσουν επιστροφές ότι είχαμε δώσει ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα