evetsou Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2016 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2016 Καλησπερα σε ολους! Θα ηθελα την βοηθεια σας σχετικα με τον απαραιτητο εξοπλισμο που πρεπει να εχεις ενας μηχανολογος μηχανικος κατα το ξεκινημα του. Εννοω απο αποψη λογισμικων, συσκευων απαραιτητων για την λειτουργια του γραφειου κτλ. Καθοτι εντελως καινουρια σκεφτηκα να κανω μια ερωτηση σε εσας σε περιπτωση που μου διαφευγουν καποια πραγματα για τα οποια μπορει να ειναι απαραιτητα.
kusta80 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2016 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2016 Αναλογως με τι θα ασχοληθεις.Εναν υπολογιστη οπωσδηποτε, autocad μπορει να σε χρειαστει, μετρο-κορδελα, κινητο με καλη φωτογραφικη μηχανη. Αυτα ειναι τα βασικα.
evetsou Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2016 Λογικα για αρχαρια θα ασχολουμαι με ψιλοπραγματα..καμια πυρασφαλεια....τετοια πραγματα. Ισως στην αρχη να εχω μελετες σχετικα με φορτηγα κτλ που να κανουν μετατροπες. Απο εκτυπωτες τι ακριβως θα χρειαστει?
kusta80 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2016 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2016 Πλοττερ δεν εχω εγω κ δεν μου χρειαστηκε ποτε.Εναν απλο λειζερ εγχρωμο εχω κ ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.
ckiriako Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2016 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2016 Παρε ειτε εγχρωμο λειζερ, ειτε ασπρομαυρο και κανενα φτηνο πολυμηχανημα για εγχρωμες... Αν θες την γνωμη μου, παρε τιποτα της προκοπης. Προσωπικα εχω ασπρομαυρο kyocera, τυπωνει σφαιρα, διπλης οψης, το τονερ για 7200 σελιδες κανει γυρω στα 70 ευρω (γνησιο). Ξεχνας να το αλλαξεις. Κριμα που στην αρχη που ειχα λεφτα δεν εσκασα λεφτα για να παρω ενα εγχρωμο πολυμηχανημα λειζερ.... το συγκεκριμενο το ειχα παρει 3 κατοσταρικα. Και η brother και η herox εχουν καλα μηχανακια. Καλες δουλειες και υπομονη... θα καταλαβεις γιατι
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα