aithilenio Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2016 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2016 Οι σωλήνες είναι πλαστικές μάλλον 16Χ2. Ζορίζει το πράγμα..... Θα πρέπει ο μηχανολόγος σου να είναι πολύ γάτα να το υπολογίσει.... Χωρίς υδραυλικό υπολογισμό και αφήνοντας το στην τύχη ισχύει αυτό που είπε ο kcher.... Από τύχη
kcher Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2016 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2016 Ναι μονοσωλήνιο είναι. Να πάει πάνω από τα ντουλάπια. Όσον αφορά το φίλο aithilenio, δε μίλησα εγώ για τύχη, ο συνάδελφος ο alej μίλησε. Συμφωνώ βέβαια, γιατί δεν έχω στοιχεία του κυκλοφορητή, του μήκους των σωλήνων και το υλικό τους, άρα αν έλεγα ναι κάνε το έτσι, όντως θα ήταν θέμα τύχης. Επομένως, δεν μπορώ να πω αν "το πάει" ή όχι. Πάντως, δεν θα αναλάμβανα την ευθύνη να το κατασκεύαζα με διπλούς σωλήνες. Εξάλλου, οι δύο στήλες δεν θα ξεκινούσαν από το ίδιο σημείο. Άρα για κάποιο μήκος (που βέβαια δεν ξέρουμε πόσο είναι) θα υπήρχε μεγάλη πτώση πίεσης. Δεν θα το έκανα έτσι, ούτε καν στο σπίτι μου.
aithilenio Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2016 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2016 Ναι μονοσωλήνιο είναι. Να πάει πάνω από τα ντουλάπια. Όσον αφορά το φίλο aithilenio, δε μίλησα εγώ για τύχη, ο συνάδελφος ο alej μίλησε Οπ δίκαιο έχεις sorry 1
horatio Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2016 Καταλαβα, δεν το γλιτωνω το γεωτρυπανο. Κυριοι σας ευχαριστω. Θελει σκεψη και περαιτερω μελετη και ψαξιμο το πραγμα.
aithilenio Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2016 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2016 Ναι μονοσωλήνιο είναι. Να πάει πάνω από τα ντουλάπια. Όσον αφορά το φίλο aithilenio, δε μίλησα εγώ για τύχη, ο συνάδελφος ο alej μίλησε. Συμφωνώ βέβαια, γιατί δεν έχω στοιχεία του κυκλοφορητή, του μήκους των σωλήνων και το υλικό τους, άρα αν έλεγα ναι κάνε το έτσι, όντως θα ήταν θέμα τύχης. Επομένως, δεν μπορώ να πω αν "το πάει" ή όχι. Πάντως, δεν θα αναλάμβανα την ευθύνη να το κατασκεύαζα με διπλούς σωλήνες. Εξάλλου, οι δύο στήλες δεν θα ξεκινούσαν από το ίδιο σημείο. Άρα για κάποιο μήκος (που βέβαια δεν ξέρουμε πόσο είναι) θα υπήρχε μεγάλη πτώση πίεσης. Δεν θα το έκανα έτσι, ούτε καν στο σπίτι μου. Για να κάνουμε κουβέντα... Αν ήταν χαλκός φ16 οι διακόπτες 100% και η απόσταση 20 μέτρα πήγαινε έλα γιατί να μην το κάνεις;
aithilenio Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2016 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2016 Καταλαβα, δεν το γλιτωνω το γεωτρυπανο. Κυριοι σας ευχαριστω. Θελει σκεψη και περαιτερω μελετη και ψαξιμο το πραγμα. Μας έδωσες ευκαιρία να το συζητήσουμε....
horatio Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2016 Ναι μονοσωλήνιο είναι. Να πάει πάνω από τα ντουλάπια. Όσον αφορά το φίλο aithilenio, δε μίλησα εγώ για τύχη, ο συνάδελφος ο alej μίλησε. Συμφωνώ βέβαια, γιατί δεν έχω στοιχεία του κυκλοφορητή, του μήκους των σωλήνων και το υλικό τους, άρα αν έλεγα ναι κάνε το έτσι, όντως θα ήταν θέμα τύχης. Επομένως, δεν μπορώ να πω αν "το πάει" ή όχι. Πάντως, δεν θα αναλάμβανα την ευθύνη να το κατασκεύαζα με διπλούς σωλήνες. Εξάλλου, οι δύο στήλες δεν θα ξεκινούσαν από το ίδιο σημείο. Άρα για κάποιο μήκος (που βέβαια δεν ξέρουμε πόσο είναι) θα υπήρχε μεγάλη πτώση πίεσης. Δεν θα το έκανα έτσι, ούτε καν στο σπίτι μου. Δηλαδη φιλε kcher θεωρεις να μη παω στο κολεκτερ, αλλα στο παταρι και να δινω απο το σωμα του μπανιου χωρίς boiler?
kcher Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2016 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2016 Όχι, προτείνω να πας στο κολλεκτέρ. Sorry, νόμιζα ότι για τα κολλεκτέρ πρέπει να περάσεις πάνω από τα ντουλάπια. Είμαι λίγο απόλυτος, αλλά ναι, απευθείας στα κολλεκτέρ. Πάρε και άλλη γνώμη από κοντά, επειδή στο είπε ένας δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει και άλλη εναλλακτική για τις οδεύσεις!
aithilenio Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2016 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2016 (edited) Ναι μονοσωλήνιο είναι. Αυτή την κουβέντα θυμάμαι την είχαμε κάνει πολλές φορές σε άλλο φόρουμ.... Δισωλήνιο είναι και πολλοί το ονομάζουν ακτινωτό. Οι Ιταλοί το λένε νομίζω σπαγγέτι. Μονοσωλήνιο είναι όταν ένα κύκλωμα παίρνει πάνω από ένα σώμα σε σειρά. Edited Μάρτιος 26 , 2016 by aithilenio
kcher Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2016 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2016 aithilenio ναι δε διαφωνούμε. Συμπεριφέρεται ως δισωλήνιο. Όμως είναι κατασκευασμένο με τη λογική του μονοσωληνίου με κάθε κύκλωμα να αποτελείται από ένα σώμα. Ή με τη λογική του δισωληνίου αλλά με ένα σώμα ανά στήλη! Τα ίδια λέμε. Είναι πως βλέπεις το ποτήρι, μισοάδειο ή μισογεμάτο! 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα