Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα. Τα μπαλκόνια στην πολυκατοικία στο οικόπεδό μου είναι μεγαλύτερα απ' ότι στα σχέδια της πολεοδομίας. Επειδή το τοπογραφικό το κάνω για να χωριστεί ένα κατάστημα σε δύο και θα πάει στην πολεοδομία τρι να κάνω? Εγώ νομίζω πως πρέπει να δείξω την πραγματική κατάσταση.

Επίσης η πολυκατοικία στο όμορο οικόπεδο έχει πυλωτή που βγάζει σε χώρο στάθμευσης, θα πρέπει να το αποικονίσω στο σχέδιο?

Ευχαριστώ πολύ και καλό Σαββατοκύριακο εύχομαι...

Δημοσιεύτηκε

Νομίζω ότι για να είσαι καλυμμένη, θα πρέπει να αποτυπώσεις την ήδη υπάρχουσα κατάσταση. Ότι βλέπεις το αποτυπώνεις.

Δημοσιεύτηκε

δεν αξιζει για λιγα χρηματα που δυστυχως εναι οι αμοιβες των Τοπογραφικων να εκτεθουμε

αποτυπωνουμε και εμφανιζουμε οτι υπαρχει με ακριβεια και πληροτητα

σκεψου σε πιθανη αυτοψια να εκτεθεις στους συναδελφους της Πολεοδομιας θα εισαι στο μελλον στο "ματι"

τελος επειδη μπορει να χρησιμοποιηθεί στο μελλον το διαγραμμα σου και αλλου βλεπε

δικανικη αποδειξη Τοπογραφικών Διαγραμματων κανε παντα ευσεινηδητη και αρτια δουλεια

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Δημοσιεύτηκε

Προσωπικά σπάνια αποτυπώνω εξώστες, μόνο αν υπάρχει λόγος. Περιορίσου στα της ρυμοτομικής/οικοδομικής γραμμής, για εκεί μας θέλουν...

Δημοσιεύτηκε

Όπως σωστά είπε ο Agior γιατί αποτυπώνεις εξώστες??? Υπάρχει κάποιος λόγος??

Μόνο το περίγραμμα του κτιρίου σου, άντε αν θες να δείξεις και "ομορφιές" και την διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου.

Δημοσιεύτηκε

Συμφωνώ με όλους σας και εγώ αυτό ήξερα αλλά κάποιος εδώ μου είπε να δείχνω και το όμορα οικόπεδα. Γι' αυτό ρωτάω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.