Nicholas_79 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2016 (edited) Έχει κάποιος τα σχέδια κιβωτοειδών οχετών που έβγαλε απ' ότι έχω ακούσει κάποια στιγμή η ΕΓΝΑΤΙΑ σε αντικατάσταση παλαιότερων σχεδίων του ΥΠΕΧΩΔΕ(με παλαιότερους κανονισμούς) ? Ξέρετε που μπορώ να τα βρώ????? Συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας.Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες ΣυμμετοχήςDidonis Edited Απρίλιος 4 , 2016 by Didonis Link to comment Share on other sites More sharing options...
varxo Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2016 Τι διαστάσεις ψάχνεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2016 Νομίζω έχουν ανέβει στα downloads από κάποιον...Για ψάξτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis73 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2016 Καλησπέρα, τα έχω εγώ, δεν ξέρω αν υπάρχει θέμα copyright ας μας πει κάποιος mod να δώσω λινκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα