nik Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2009 Για το "fast print" που αναφέρεται πιο πάνω...εξαρτάται και από την ποιότητα του!Εγώ έχω ένα πολυμηχάνημα Epson DX3850 το οποίο σε fast print είναι ΑΘΛΙΟ! Δεν φαίνεται τίποτα οπότε αναγκαστικά τυπώνω κανονικά.Αν μπορείς να βρεις καλό fast print σε inkjet τότε οκ...Αλλά πως θα το ξέρεις όταν αγοράζεις τον εκτυπωτή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2009 Μόνο από κριτικές περιοδικών και χρηστών σε fora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2009 Από τότε που την πάτησα με αναγομωμένο toner, ποτέ ξανά.......... Το ίδιο έπαθα και γω και μάλιστα από μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων που ασχολείται με αναγομώσεις. Μετά την αναγόμωση το toner "ξερνούσε" από παντού (εκτυπωτής Lexmark) και τους ανάγκασα να μου δώσουν καινούριο, αφού δεν μπορούσαν να το διορθώσουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
erling Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2009 Η φωτογραφία δείχνει το κόστος εκτύπωσης του HP LasertJet1000 Τα toner που αρχίζουν με r-xxx είναι επαναγεμισμένα. Το KMP ήταν μάπα τελικά Τώρα κατέληξα σε xerox πλεον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adavis Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2009 Για ποιόν Xerox μιλάμε; Γιατί ψάχνω για κάτι έγχρωμο σε laser. Link to comment Share on other sites More sharing options...
erling Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2009 xerox toner για HP laser ασπρόμαυρο είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2009 Η φωτογραφία δείχνει το κόστος εκτύπωσης του HP LasertJet1000............ Τα στοιχεία αυτά από που είναι erling? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2009 @Adavis Σε ορισμένους έγχρωμους laser υπάρχει ένας μετρητής που όταν φτάσει έναν ορισμένο αριθμό σελίδων σου ζητά να αλλάξεις τα toner παρόλο που μπορεί να μην είναι άδεια! Αυτό, όπως είναι φυσικό, αυξάνει το κόστος υπέρμετρα. Πριν προβείς σε αγορά ψάξε το για να μη βρεθείς προ εκπλήξεων. Πλέον θεωρώ ότι το μεγαλύτερο κόστος είναι στα αναλώσιμα και όχι στο αρχικό κόστος αγοράς. Γι αυτό συνιστώ καλή έρευνα και σ' αυτό τον τομέα πριν οπιαδήποτε αγορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
erling Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2009 Τα στοιχεία αυτά από που είναι erling? Από τον εκτυπωτή μου (ναι είμαι λίγο... με την στατιστική...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2009 Καλά πλάκα κάνεις! Πάντως αυτές, οι επί της πραγματικής χρήσης προκύπτουσες στατιστικές, είναι και οι πλέον αξιόπιστες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα