dimitris GM Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2016 διοτι, οταν γραφουμε -συνηθως αυτο γινεται στους κανονισμους- για δικαιωματα αποκλειστικης χρησης, γραφουμε "διελευσης" ή σταθμευσης" ή "φυτευσης οπωρολαχανικων" Η μη εξειδικευση του ειδους της χρησης ισοδυναμεί με αόριστη συμφωνια... κι ο υπαλληλος λεει Εγω μαζι σου ειμαι, αφου λες οτι οταν σου επετρεψαν εκει που εχεις αποκλειστικη χρηση σου εδωσαν και το δικαιωμα να βαλεις μια περγολα και αφου ετσι ηταν η συμφωνια σας, αλλα ξεχασατε να το γραψετε αναλυτικα... φερε μου τις συναινεσεις κι εγω θα σου δωσω δικαιωμα για ..... διοροφη.
Didonis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2016 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2016 (κακέ δικηγόρε .... τς τς τς ) το συναινέσεις όμως? πόσο %..... καλά το 100% το ξέρω ότι είναι υπέροχο.... για κόψε κάτι όμως !!! παίζει ή πάλι το ΣτΕ βράζει καζάνι
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2016 σε ποιο ΦΕΚ προβλεπεται αυτη η "περιπτωση"...σκαλωσιας???
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα