Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αρχιτεκτονικά στο Archicad


Recommended Posts

αν εννοείς διπλό συρόμενο... το παντζούρι κ το παράθυρο, οχι δεν υπάρχει.

 

Ναι, αυτό εννοώ...Μόνη λύση να συμπληρώσω εγώ με γραμμές, έτσι;...

Link to comment
Share on other sites

όταν ανοίγω ένα άρχειο από το autocad 2012 (ακόμα και αν το έχω σώσει σαν 2004) μου δείχνει μόνο τον πίνακα συντεταγμένων και καθόλου γραμμές (σχεδίου) Καμία ιδέα τι μπορει να φταίει (έχω AC 13)

Link to comment
Share on other sites

jbosdas

Κι εγώ αυτό κάνω, βάζω πάχος φύλλου 10 ή 15 εκ. για τζάμι/σιτα/πατζούρι και 2 2dγραμμές (για να το χωρίσω σε 3 τμήματά κατα μήκος ) αν θέλω να είμαι ακριβής. Αλλη πατέντα, να κανεις 2 ή 3 ανοίγματα με τις ίδιες διαστάσεις στο ίδιο σημείο, αλλά με μεγαλύτερο βάθος εγκοπής προοδευτικά και να παίξεις μπάλα με τα πάνελ πόρτας: άλλο για το τζαμιλίκι και άλλο για το πατζούρι κλπ... οπότε να σου φαίνονται και στις όψεις σένια!

Edited by STAVION
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα συνάδελφοι. Έχω ένα πρόβλημα. Είχα το archicad 8.1 και άλλαξα υπολογιστη και windows και πέρασα το 11. Προσπαθώ να άνοίξω όλα μου τα αρχεία και κατά τη φόρτωση των βιβλιοθηκών μου βγάζει: Σφάλμα κατά τη φόρτωση, ΤΕΜΑΧΙΟ ΑC: Βάση δεδομένων. Και στη συνέχεια μου λέει ότι το αρχείο καταστράφηκε. Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να σημαίνει αυτό και που οφείλεται? Λέτε να έχασα όλα μου τα αρχεία??? :confused:

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.