achille Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2012 michalisp, υπάρχει κάποιος λόγος που δεν τυπώνεις απευθείας από το Archicad?
michalisp Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2012 (edited) To ac ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ πρόσφατα και πρέπει να μπω στη διαδικασία να φτιάξω τις πινακίδες μου σε AC, δεν έχει κάποια hatches (rasters) που έχει το autocad και διάφορα άλλα θέματα!!! Σε δεύτερη φάση θα ασχοληθώ εκτενέστερα με το archicad. Επίσης δεν έχει κανένας σε φωτοτυπείο archicad για να τυπώσω απ ευθείας (δεν έχω πλοτερ) @gousgounis αυτό έκανα τελικά Edited Μάρτιος 26 , 2012 by Gousgounis
achille Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2012 για να εκτυπώσεις σε φωτοτυπείο πάντως απλά σώζεις σε pdf 1
jbosdas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2012 και είναι τοοοοοσο εύκολη η πινακιδοποίηση στο archicad... Κάνεις μια πινακίδα master....και τέλος όλα τα προβλήματα σ.. Δοκίμασε το.
achille Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 και μπαίνουν και αυτόματα τίτλοι, αριθμοί σχεδίων, ονομασίες σχεδίων, ημερομηνίες, τα πάντα όλα
jbosdas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 πράγματι, μια φορά το στήνεις σωστά (άντε να το σκαλίζεις κ λιγάκι μερικές φορές...) και τέλος.
giota! Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 καλημερα... διαβαζω τοσο συνθετα προβληματα και δισταζω να ρωτησω κατι μαλλον πολυ χαζο... ξαφνικα εχει εξαφανιστει η μπαρα που δινουμε διαστασεις κατα τον σχεδιασμο... δηλ μηκος τοιχου κλπ... δεν ξερω πως εγινε, αλλα δεν ξερω και πως να το επαναφερω.. καμια ιδεα???
jbosdas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 δες αυτό... και σε κάθε περίπτωση μπορείς να βρεις το work environment κ να επαναφέρεις τις αρχικές ρυθμίσεις... 1
STAVION Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 (edited) Εχω ενα οικόπεδο με έντονο ανάγλυφο και βράχια μέρος του οποίου αποτύπωσε τοπογράφος με lazer scaner. Στόχος είναι να μου δώσει 3διαστατο αρχείο που θα εισάγω στο pln μου για να προσαρμόσω μέσα στα βράχια ένα μικρό κτίσμα. Ο τοπογράφος μπορεί να μου το δώσει σε διάφορες μορφές. Στο 3ds βγάζει διαφορα μυνηματα αστοχίας... Edited Μάρτιος 26 , 2012 by STAVION
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 (edited) Γειά και χαρά STAVION Δεν έχω ασχοληθεί (έχω την έκδοση 13-στα Ελληνικά-δυστυχώς δεν ξέρω αγγλικά) Edited Μάρτιος 26 , 2012 by ΚΑΝΑ
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα