STAVION Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2012 Από τα λίγα που ξέρω, για τους παλιότερους scanners είναι τιμές ανακλαστικότητας του σημείου για να αντιστοιχηθούν σε μονοχρωματική κλίμακα και γι' αυτούς που συνοδεύονται από camera (νεώτεροι) τιμές RGB του σημείου ... Πράγματι πήρα έγχρωμο αποτέλεσμα. Κάθε σημείο έχει χρώμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
achille Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2012 Συνάδερφοι καλησπέρα.Ήθελα να ρώτησω αν ξέρει κάποιος να μου πει,πως δημιουργούμε σχέδιο άνοψης στο archicad 11.Ευχαριστώ πολύ. δεν γίνεται άνοψη στο Archicad Link to comment Share on other sites More sharing options...
jbosdas Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2012 (edited) Συνάδερφοι καλησπέρα.Ήθελα να ρώτησω αν ξέρει κάποιος να μου πει,πως δημιουργούμε σχέδιο άνοψης στο archicad 11.Ευχαριστώ πολύ. Στις "επιλογές άποψης" μπορείς να έχεις διάφορες ρυθμίσεις για την δημιουργία άνοψης. Edited Απρίλιος 3 , 2012 by jbosdas Link to comment Share on other sites More sharing options...
achille Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2012 αυτό δεν είναι άνοψη όμως... (έκτος κι αν ως "άνοψη" εννοούμε "προβολή ψευδοροφής") Link to comment Share on other sites More sharing options...
jbosdas Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2012 (edited) δεν διαφωνώ. Είναι μία μεσοβέζικη λύση. και άλλη μία λύση είναι μέσω 3d παραθύρου, / παράλληλες προβολές/ άνοψη/ ρύθμιση του επιπέδου κοπής ρύθμιση της 3d προβολής με εσωτερική μηχανή και απόκρυψη ακμών αν χρειαστεί κ διαστασιολόγηση, του κάνεις κ ενα 3d document... Edited Απρίλιος 3 , 2012 by jbosdas 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
achille Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2012 Ναι οκ, αλλά πιστεύω ότι είναι πολύ καλύτερη η προβολή από την άνοψη. Λιγότερο "μπερδευτική" Link to comment Share on other sites More sharing options...
jbosdas Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2012 σίγουρα καλύτερη, σίγουρα πιο "παιδευτική" Link to comment Share on other sites More sharing options...
kan62 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2012 Επειδή όλα έχουν μια αρχή ... Ποιός το θυμάται αυτό ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jbosdas Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2012 version 2 archicad? μπαααα... Αυτή είναι η v2... Το '86 ποιος είχε mac στην ελλάδα? ούτε τα mac donalds δεν υπήρχαν... εγώ για τα 3d θυμάμαι αυτά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kan62 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2012 Αυτή είναι η v2... Το '86 ποιος είχε mac στην ελλάδα? ούτε τα mac donalds δεν υπήρχαν... Μην είσαι σίγουρος γι' αυτό ... Έχω ακόμη τον Macintosh 128K (από τα πρώτα 100 κομμάτια της Rainbow), τον SE 40 (με κομμένο πίσω το σώμα του πλαστικού για να μπει η πρόσθετη κάρτα turbo) που έτρεξε το πρώτο μου ArchiCAD 4.1 και τον τελευταίο Power PC που έτρεχε αν θυμάμαι καλά το 6.1. Ενδιάμεσα ανακύκλωσα και έναν cx. Τον 128Κ τον πήρα (1984) εν όψει της διπλωματικής μου και μετά τον Power (1996) δεν ξαναδούλεψα με Mac ... Τα mac donalds όντως δεν υπήρχαν ακόμη ... νομίζω κοντά στο 1995-1996 άνοιξαν ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα