polytelik Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 Curtain Wall είναι δεν είναι πόρτα και παράθυρο ξεχωριστά!!
af.civileng Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 Curtain Wall είναι δεν είναι πόρτα και παράθυρο ξεχωριστά!! Μπορείς να μου πεις ποιο είναι ακριβώς;
jbosdas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 κάνε το χερούλι αντικείμενο και πάρτο και σπίτι σου ...
af.civileng Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 κάνε το χερούλι αντικείμενο και πάρτο και σπίτι σου ... Ακριβώς... Ρυθμίζεται και από την επεξεργασία ολόκληρου του αντικειμένου αν δεν κάνω λάθος!
af.civileng Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 (edited) πως γίνεται αυτό; Το σπάσιμο και η διαγραφή ή αυτό που λέω εγώ; Στείλε μου το αντικείμενο που έχεις επιλέξει γιατί δεν το βρίσκω... Σε ποια κατηγορία είναι; Edited Ιούνιος 15 , 2012 by af.civileng
jbosdas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 Κάνεις 3d το χερούλι (μόνο!) και το αποθηκεύεις ως αντικείμενο.
polytelik Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 είναι ολόκληρο αντικείμενο. Πώς θα γίνει μόνο αυτό 3d;
af.civileng Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 Γενικά σε οποιοδήποτε κατηγορία διαλέξεις (πχ πόρτα), πας στις παραμέτρους και το επεξεργάζεσαι... Όπως στην τραπεζαρία μπορείς να στρίψεις μία καρέκλα, να την αφαιρέσεις, να κάνεις ότι θες!
polytelik Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2012 πως λέγεται αυτό στο μενού του αντικειμένου; Στα αγγλικά φυσικά!! Sorry σας έχω ζαλίσει!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα