ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2012 αυτό για να το πετύχεις σε απόλυτο βαθμό θέλει το κατάλληλο πρόσθετο (add-ons) -αυτό ισχύει μέχρι την 13 έκδοση του προγράμματος -που δουλεύω αν όμως το έδαφος σου έχει ενιαία κλίση/ες μπορείς να τοποθετήσεις στέγη/ες με κλίση αυτήν του εδάφου σου με παράλληλη αλλαγή των υφών -υλικών και του πάχους της Κάνε όμως και μερικά πειράματα και με τις 3 επιλογές του εργαλείου "έδαφος" για να δεις πως δουλεύουν (δυνατότητα αλλαγών υψομέτρων σημείων έχει το τρίτο δεξιά εικονίδιο) 1
polytelik Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 23 , 2012 εγώ δουλεύω το 14 πάω να βάλω το οικόπεδο με mesh και μου βγαίνει στον γάμο του καραγκιόζη!!!
xaniared Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2012 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=y2pkCWH7sNA Δες αυτό το vid και θα καταλάβεις πολλά Edited Αύγουστος 24 , 2012 by xaniared 2
xaniared Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2012 Μετά από αναβάθμιση του Mac OsX χάλασαν τα κείμενα και οι γραμματοσειρές στο archicad. Kαμιά ιδέα κανείς?
polytelik Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2012 Καλά αυτό κάνω και εγώ αλλά δεν μου βγαίνει το ανάγλυφο!!
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2012 Καλά αυτό κάνω και εγώ αλλά δεν μου βγαίνει το ανάγλυφο!! εγώ αναφέρομαι σε κάτι άλλο χρειάζεται να προσθέσεις στο πρόγραμμα κάποιο add-ons κάποιας άλλης εταιρίας
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2012 (edited) αναζήτησε την στο Ιντερνετ (add-ons archicad) υ.γ τα έχει και η ίδια η Ελληνική Εταιρία που εμπορεύεται το πρόγραμμα (αλλά σε κάθε αναβάθμιση του προγράμματος -βλακεία τους- ξαναπληρώνεις και τα πρόσθετα και δεν είναι 1 κάπου 7-8 πρόσθετα-΄σε ζαλίζουν κατά τον χειρισμό τους-αλλά κάνεις πολλά πράγματα) Edited Αύγουστος 24 , 2012 by ΚΑΝΑ
polytelik Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2012 δεν μπορώ να βρω το συγκεκριμένο. σαν mesh γτ δεν μου το περνάει, δίνοντας τα υψόμετρα στις κορυφές;
SIRADRAB Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2012 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2012 Διάβασε στην βοήθεια του προγράμματος για τα βήματα που πρέπει να κάνεις, υπάρχει μια διαδικασία. Πρέπει να έχεις επιλεγμένο το mesh πρώτα. Το add-on είναι το architerra, αλλά δεν σου χρειάζεται ακόμη, κάνε πρώτα δοκιμές με το πρόγραμμα με τα ανάγλυφα εδάφους και μετά αποφασίζεις αν σου χρειάζεται.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα