fotini mour Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2009 πω παιδιά με αγχώσατε με το archicad και σκεφτόμουν αυτό να αγοράσω (αν πάρω την επιδότηση!).βασικά θέλω τη γνώμη σας. στο γραφείο που δουλεύω έχουμε το idea της 4m και με αυτό δουλεύουμε ,απλά επειδή θα κάνω και δικό μου γραφείο σκεφτόμουν να πάρω το archicad - την ελληνική έκδοση (παλιότερα είχα ασχοληθεί ελάχιστα με την αγγλική - τα πολύ βασικά).αξίζει τον κόπο να μπώ στη διαδικασία να μάθω ένα πρόγραμμα εξ αρχής ή να ακολουθήσω τη σίγουρη λύση το idea?απλά το archicad έχει πολλές δυνατότητες που το idea δεν έχει και όπως και να το κάνουμε ο πελάτης θέλει να βλέπει κιόλας.ο φωτορεαλισμός ειναι σημαντικός.αλλά απο την άλλη θα μπορούσα τον πρώτο καιρό που απλά θα πηγαίνω στο γραφείο και θα κοιτάω τους τοίχους (αφού δεν θα έχω δουλεία) να καθίσω το μάθω.κάποιος που να περνάει αντίστοιχη φάση?
Evan Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2009 γιατί να πληρώσεις, όταν μπορείς να το κατεβάσεις τζάμπα; και μετά που αντιγράφεις τα αρχεία achille
leontas Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2009 ο φωτορεαλισμός στο Archicad γινετε με δεξι κλικ στο μοντελο ή έχει κάποια άλλη διαδικασία??
X.R.Y.S.A Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2009 βασικα ναι, πριν πατησεις για φωτορεαλισμο μπορεις να ρυθμισεις την καμερα ( βρισκεται στο tool bοχ) εν συνεχεια να δεις την τρισδιαστατη αποικονιση, φτιαχνεις υλικα κλπ. ποια εκδοση χρησιμοποιεις?
Elpinor Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2009 @Evan κάνεις ένα folder βάζεις τα αρχεία και φροντίζεις να το φορτώνεις στις βιβλιοθήκες μέσω του library manager. Προσωπικά, επειδή έχω πολλές βιβλιοθήκες, τις κρατάω σε διαφορετικό hdd (εκεί που έχω και τις μελέτες) για να μην επιβαρύνω τον C: και να μην έχω παρατράγουδα σε περίπτωση που τα windows αποφασίσουν να απεργήσουν. @leontas ή δεξί κλικ photorender projection ή document > creative imaging > photorender projection. μπορείς βέβαια να ορίσεις και ένα keyboard shortcut.
kapa272 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2009 καλησπέρα σε όλους, μάλλον θα σας φανεί χαζή η ερώτησή μου αλλά.. μόλις σήμερα άνοιξα το archicad για να προσπαθήσω λιγάκι να το δουλέψω, χωρίς να γνωρίζω κάποιον που να το χρησιμοποιεί και να μπορεί να με βοηθήσει. Εντελώς άσχετη λοιπόν με το πρόγραμμα, ανακαλύπτω διάφορα αλλα έχω κολλήσει σε κάτι που μάλλον είναι απλό έως γελοίο για τους χρήστες του: πως μπορώ να ορίσω μήκος τοίχου? ξεκινάω να τον σχεδιάζω ξεπατικώνοντας ένα σχέδιο dwg αλλά μου βγάζει μόνο το πάχος του με αποτέλεσμα ο τοίχος να γίνετια γιγάντιος!! αν κάποιος μπορεί ας μου δώσει τα φωτα του.. ευχαριστώ!! Παρακαλώ αναγράψτε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας! Ευχαριστώ, ilias
kapnicious Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2009 Παιδιά μεταφέρω ερώτηση φίλου αρχιτέκτονα: Ξέρετε τι ετήσιο κ΄στος συντήρησης έχει ή αν έχει το archicad? Eυχαριστώ.
stravops Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2009 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2009 Mια ερώτηση: Εχω δημιουργήσει έναν λοξό τοίχο με complex profile και δεν με αφήνει να του αλλάξω το υψος του. Ξερει κανείς γιατί?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα