achille Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2010 σκάλα> ότι θέλεις φτιάχνεις, είτε με το εργαλείο stairmaker είτε με πλάκες υπάρχει και η μέθοδος με fill, γραμμή ανάβασης και εντολή "Create Stair Using Selection"
realarch Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2010 που περιγράφεται αυτή να δω τις οδηγείες, είναι στο help άραγε? τι version ArchiCad? κ. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής! Παρατηρήσεις: 1. Μην κάνετε άσκοπη παράθεση ολόκληρου του αμέσως προηγούμενου μηνύματος, για λόγους οικονομίας του Φόρουμ. 2. Συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας. Ευχαριστώ, ilias
achille Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2010 Στο help θα το βρείς. Υπάρχει απο version 6.5 τουλάχιστον. Συμπλήρωσε και την ειδικότητά σου στο προφίλ
k_epd Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2010 Έκανες update το view που έχεις τοποθετήσει στην πινακίδα; Ναι! και πάλι το ίδιο.
achille Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2010 Σορρυ δεν το εξήγησα καλά... εννοώ να πας στο quick view και να κάνεις "get current window settings"
k_epd Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2010 Επειδή το έχω στα ελληνικά! Το quickview ποιό είναι?
achille Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2010 καλή ερώτηση... "Άποψη";;; αλλά δεν είμαι και σίγουρος
k_epd Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2010 Το βρήκα!!!! Τελικά πας από τις πινακίδες στην άποψη (quickview) και ρυθμίζεις από εκεί το επίπεδο τομής της άποψης!!! Achille ευχαριστώ για την βοήθεια και για την ανταπόκριση!!!
achille Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2010 Γίνεται και το ανάποδο πάντως, μέσω Navigator μην με ρωτήσεις πως λέγεται στα ελληνικά!!!
k_epd Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2010 Μπα! Αυτό το ξέρω "Πλοηγός"!!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα