st2 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2010 Γεια χαρα σε ολους Στο INT (τονιζω το ΙΝΤ γιατι ξερω για τιw επι πλεον δυνατοτητες με την λιστα εμβαδων του GR) υπαρχει τροπος να εμφανιζει την πραξη υπολογισμου του εμβαδου μεσα απο το ZONE ή απο καποια επιλογη ????
st2 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2010 προσθετω ακομα μια ερωτηση κανω εξαγωγη των κατωψεων σε dwg και μου τις βγαζει τις διαστασεις σε χιλιοστα οποτε μετα παω με scale και το διορθωνω ξερετε αν μπορω να κανω εξαγωγη σε μετρα και πως?? -και η απορια του προηγουμενου ποστ παραμενει- ----------------------------------------------------------- Kαι μια ερωτηση ακομα μπορω να εχω εγκατεστημενα στον ιδιο υπολογιστη το archicad 14 και το archicad 10 για παραδειγμα ή θα μπερδευτει η κατασταση?
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2010 Πήγαινε :Αρχείο-ειδ αρχεία-διαμ μεταφραστή (επέλεξε ποιόν έχεις χρησιμοποιήσει ήδη ή και όλους) μονάδα –από χιλ σε μέτρα
st2 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2010 Σε ευχαριστω πολυ συναδελφε ΚΑΝΑ δουλεψε ---------------------------------- μια ερωτηση - προβλημα εχω ακομα δουλευω στο archicad 14 και θελω να κανω την μεταφορα στο ελληνικο 12 που εχει ενας φιλος οποτε κανω pla και του λεω προγραμμα να συμπεριλαβει και τις βιβλιοθηκες αλλα οταν παω να το ανοιξω το pla μου πεταει Unknown document version (14.0) σε αλλες μεταφορες που εκανα απο το 13 παλι στο 12 του φιλου μου τα νοιγε και εκανε extract τις libraries χωρις κανενα προβλημα τωρα δεν μπορω να καταλαβω τι τρεχει! ξερει κανεις γιατι??
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2010 Δεν ξέρω αγγλικά, αλλά κατάλαβα τι σου συμβαίνει Θα το πας στο 13 και μετά στο 14, μετά από νέα αποθήκευση του Από ότι είχα διαβάσει το 14 αναγνωρίζει μόνο το 13 ή ορισμένα αντικείμενα κλπ (κάτι σημαντικό είχαν αλλάξει-διάβασε βοήθεια 14 - εγώ δουλ 12 ή 13 ελληνική έκδοση) edit τα χιλ σε μέτρα μπορείς να τα αλλάξεις και μεμονωμένα κατά την "αποθήκευση σαν" στις ρυθμίσεις της καρτέλας
st2 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2010 Unknown document version (14.0) = αγνωστο αρχειο εκδοση 14 ΚΑΝΑ σε ευχαριστω για την βοηθεια σου το αναποδο ειναι που θελω να κανω: απο το 14 να αποθηκευσω σε τυπο pla και να το ανοιξω σε 13 ή 12 (ετσι ωστε να κανω και μεταφορα των libraries χωρις προβληματα)
jbosdas Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2010 το 12 δεν θα ανοίξει το pla του 14. αν ξέρεις ότι από το 13 στο ανοίγει... τότε το μόνο που μπορώ να σκεφτώ ειναι να το κανεις export απο το 14->13->12 αλλα περιμένω να χαθούνε μερικά objects
st2 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2010 ουτε ομως το 13 το ανοιγει!!!!!!! πεταει το αυτο που εγραψα πιο πανω!
Elpinor Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2010 δεν θα σου ανοίξει αρχείο του 14 καμιά προηγούμενη έκδοση. Σωστά τουλάχιστον. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις στο 14 βιβλιοθήκες του 12 (και μόνο αυτές) και στην συνέχεια να το σώσεις σαν save as Archicad 13 project, να το ανοίξεις στο 13 και να το σώσεις σαν save as Archicad 12 project. Πολλή φασαρία με αμφίβολα και πάλι αποτελέσματα.
allotrios Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2010 Γειά χαρά, ρε παιδιά πραγματικά έψαξα με την αναζήτηση αλλά δεν μπόρεσα να το εντοπίσω, οπότε μην με παρεξηγησετε σε περίπτωση που ξανασυζητήθηκε. Αρχείο Autocad πως το μεταφέρουμε στο Archicad 13 χωρίς να χαλάνε οι γραμμές; Ευχαριστώ
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα