Μετάβαση στο περιεχόμενο

μελετη φυσικου αεριου μαγειριου


manolis1978

Recommended Posts

Καλησπερα. Εχω μια μελετη φυσικου αεριου σε μαγειριο μεγαλυτερη απο 50 kw. Θα ηθελα να ρωτησω κατι. Εκτος απο τη προσαγωγη αερα με ανοιγμα, για την απαγωγη αερα τι πρεπει να δηλωσω; Στην ΕΠΑ μου ειπαν ενα ανοιγμα, μανδαλωση και γθα απαγωγη το μοτερ της καμιναδας. Αλλα στο νομο λεει οτι η παροχη ογκου μηχανικης εγατασταδης απαγωγης αερα πρεπει να ειναι 0.5 m3/h για καθε kw θερμικης ισχυος. Δηλαδη για 60 kw ισχυος θελω παροχη 30 m3/h. Αυτο ειναι ανεμιστηρακι χειρις. Καπου κανω λαθος! Μπορειτε να βοηθησετε;

Link to comment
Share on other sites

Αν πας στο Downloads-> Μηχανολογικά -> Μελέτες - Βοηθήματα έχω ανεβάσει ένα exel αρχείο για υπολογισμό εξαερισμού επαγγελματικής κουζίνας. Είναι βασισμένο στα αγγλικά πρότυπα αλλά θα σου δώσει μια ιδέα.

Edited by rootbreaker
Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ για την απάντηση. Τον έχω τον υπολογισμό

Επίσης έλυσα και το πρόβλημα. Το πρόβλημα ήταν ότι ενώ ειχα συσκευή τύπου Α διάβαζα το νόμο για συσκευή τύπου Β > 50 KW. Συσκευές τύπου Β λογικό είναι να έχουν τέτοιες παροχές αέρα.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.