manolis1978 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2016 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2016 Καλησπερα. Εχω μια μελετη φυσικου αεριου σε μαγειριο μεγαλυτερη απο 50 kw. Θα ηθελα να ρωτησω κατι. Εκτος απο τη προσαγωγη αερα με ανοιγμα, για την απαγωγη αερα τι πρεπει να δηλωσω; Στην ΕΠΑ μου ειπαν ενα ανοιγμα, μανδαλωση και γθα απαγωγη το μοτερ της καμιναδας. Αλλα στο νομο λεει οτι η παροχη ογκου μηχανικης εγατασταδης απαγωγης αερα πρεπει να ειναι 0.5 m3/h για καθε kw θερμικης ισχυος. Δηλαδη για 60 kw ισχυος θελω παροχη 30 m3/h. Αυτο ειναι ανεμιστηρακι χειρις. Καπου κανω λαθος! Μπορειτε να βοηθησετε;
rootbreaker Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2016 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2016 (edited) Αν πας στο Downloads-> Μηχανολογικά -> Μελέτες - Βοηθήματα έχω ανεβάσει ένα exel αρχείο για υπολογισμό εξαερισμού επαγγελματικής κουζίνας. Είναι βασισμένο στα αγγλικά πρότυπα αλλά θα σου δώσει μια ιδέα. Edited Απρίλιος 25 , 2016 by rootbreaker
manolis1978 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 25 , 2016 Ευχαριστώ για την απάντηση. Τον έχω τον υπολογισμό Επίσης έλυσα και το πρόβλημα. Το πρόβλημα ήταν ότι ενώ ειχα συσκευή τύπου Α διάβαζα το νόμο για συσκευή τύπου Β > 50 KW. Συσκευές τύπου Β λογικό είναι να έχουν τέτοιες παροχές αέρα.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα