Faethon11 Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2016 HQ7, αυτά είναι c/p ; Το θέμα με τα σκυλιά, είτε πρόκειται για αδέσποτα είτε για δεσποζόμενα, είναι καυτό. Πάντως δεν απαγορεύεται η σίτιση των αδέσποτων ζώων και δεν προσδίδει ευθύνες σε αυτόν που τα ταΐζει... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos_ Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2016 είναι μηχανικό σκυλί? +1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roy_Hobbs Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2016 σε αυτό το φόρουμ πάντως, πάντα θα βρεθεί ένα thread που θα με εκπλήξει και θα πω 'κοίτα να δεις τι ανέβηκε!' μέχρι το επόμενο που θα ανεβάσει τον πήχυ ακόμα παραπάνω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2016 Δεν υπάρχει όριο λέμε..... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos1987 Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2016 (edited) μου έδωσε την απάντηση πως δεν γίνεται να ζούμε σε έναν κόσμο όπου σκοτώνουν αρκούδες σκυλιά άμα δε σου αρέσει να πας σε άλλον πλανήτη[emoji27] [emoji27] [emoji27] ενώ μέσα στην αυλή του έχει 20 σκυλιά και έξω κάπου στα 10!! Έχω και εγώ σκυλιά αλλά όσα μπορώ να φροντίσω έχω δύο! Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το μυαλό του και μια λίρα να του πεις του τζιτζιφιόγκου. Άντε επιτέλους με τον κάθε παρλαπίπα στο ελλαδιστάν. Edit: Και τώρα που το σκέφτηκα, μια χαρά μπορείς να κάνεις μήνυση, οχι επειδή ταϊζει τα αδέσποτα αλλά για άλλους λόγους αναλόγως πάντα την κατάσταση, π.χ αν αυτά τα 20 σκυλιά ταϊζονται πάνω σε πεζοδρόμιο που περνάει κόσμος μέσα σε αστική περιοχή και εμποδίζουν τόσο την κυκλοφορία του κόσμου ή π.χ αφοδεύουν εκεί και δεν τα καθαρίζει ο τυπάκος που τους δίνει τροφή μπορείτε να κάνετε μήνυση για αυτά τα 2. Δεν ξέρω όμως έτσι που το περιγράφεις τι εννοείς όταν λες για αυλή, αν μιλάμε π.χ για μονοκατοικία με αυλή περιφραγμένη που ο άλλος ανοίγει την πόρτα βάζει τροφή και έρχονται οι σκύλοι να φάνε και μετά φεύγουν ή για κάποιο μέρος σε χωριό και οχι σε αστικό περιβάλλον τότε δύσκολο η μύνηση. Edited Μάιος 5 , 2016 by Giorgos1987 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2016 Ο μηχανικός τι φταει ρε γαμωτο να ακούει το μακρύ και το κοντό του καθενός; Πιστευω τερματισαμε προς το παρόν παντα.. Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roy_Hobbs Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2016 Δεν υπάρχει όριο λέμε..... Ο μηχανικός τι φταει ρε γαμωτο να ακούει το μακρύ και το κοντό του καθενός; Πιστευω τερματισαμε προς το παρόν παντα.. Sent from my iPhone using Tapatalk the sky is the limit 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bill22 Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2016 Απο τα σκυλια πηγαμε στην νοβα... Καο σε λιγο θα παμε σε σουπερνοβα αστερες.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maneni Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2016 ναι οντως. ανοιγεις ο θεμα με τιτλο "αδεσποτα σκυλια" και διαβαζεις για προβλημα με τη nova. και αντε να καταλαβεις μετα για τι πραγμα απαντανε οι αλλοι....... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΖΑΦΙΡΗΣ Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2016 Αντιδράστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts