Αλέξανδρος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2016 Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2016 Η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο θέμα έχριζε γνωμοδότησης του ΝΣΚ... Εδώ ασχολήθηκε το ΝΣΚ και εμείς θα το ξεπετάξουμε με 3-4 post???? Ασέβεια στον θεσμό. :-) Είσαι θεούλης!!!!!!!+10000
Elounda Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2016 Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2016 (edited) Κι όμως 'χρήζει"!!!!! Μάλλον με τις νέες αντικειμενικές θα υπολογίζεται το πρόστιμο στο νέο νόμο αυθαιρέτων του Τσιρώνη (αν προλάβει και τον βγάλει) μετακινώντας βεβαίως την "κόκκινη γραμμή"...... Για να δούμε που θα πάει η ''κόκκινη'' γραμμή. Λίγα βάζεις πολλά παίρνεις..... Edited Μάιος 9 , 2016 by Elounda
ssouanis Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2016 Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2016 (edited) Δε νομίζω ότι το θέμα "χρήζει" περαιτέρω σχολιασμού ...Και όμως.. Υπάρχουν δύο σχολές.Χρίζει και χρήζει. Νομίζω ότι έχω μαζί μου και τον Σαρσντακο. ☺☺ Edit Λάθος μου.λάθος ανάγνωση. Χρήζει. Το άλλο είναι λάθος και σημαίνει μόνο την απονομή αξιώματος. Edited Μάιος 9 , 2016 by ssouanis 1
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2016 Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2016 Αν ήθελες να χριστείς Ιππότης...... 2
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα