zxgr Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2020 κάνεις νέο πεα σαν να μην ξέρεις την ύπαρξη του παλαιού σε ποιον θα βάλουν πρόστιμο; στον ιδιοκτήτη; δεν προβλέπεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE CHRIS Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2020 κι εγώ αυτό σκεφτόμουν , ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kusta80 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2020 Καλησπέρα Συνάδελφοι, είχα κάνει ένα ΠΕΑ για ένα πελάτη μου το 2013 για να ενταχθει σε εξοικονομώ. Τελικά δεν εντάχθηκε και τώρα μετά από τόσα χρόνια θέλει να ξανακάνει αίτηση να ενταχθει. Εγω έπαψα να ειμαι Ε. Ε. (είμαι πλέον ΙΥ). Μου ζήτησε ο νεός μηχανικός που ανέλαβε τον πρώην πελάτη μου, να κάνω ανακληση ΠΕΑ γιατί άλλα ξε ο Κενακ από τότε. Προσπαθώ να μπω στο building cert με τους κωδικούς που είχα τοτε αλλά δεν μπορώ. 1. Μπορώ να κάνω ανάκληση ΠΕΑ και με τι αιτιολογία? 2. Πως θα μπω στο building cert? Έπαψαν να ισχύουν οι κωδικοί? Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arche Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2020 δεν έχω καταλάβει, μόλις άρχισα να διαβάζω λίγο για τα ΠΕΑ. Γιατί να ανακαλέσεις το παλιό? Δεν μπορεί ο νέος να κάνει καινούριο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick_61 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2020 35 λεπτά πριν, kusta80 said: Καλησπέρα Συνάδελφοι, είχα κάνει ένα ΠΕΑ για ένα πελάτη μου το 2013 για να ενταχθει σε εξοικονομώ. Τελικά δεν εντάχθηκε και τώρα μετά από τόσα χρόνια θέλει να ξανακάνει αίτηση να ενταχθει. Εγω έπαψα να ειμαι Ε. Ε. (είμαι πλέον ΙΥ). Μου ζήτησε ο νεός μηχανικός που ανέλαβε τον πρώην πελάτη μου, να κάνω ανακληση ΠΕΑ γιατί άλλα ξε ο Κενακ από τότε. Προσπαθώ να μπω στο building cert με τους κωδικούς που είχα τοτε αλλά δεν μπορώ. 1. Μπορώ να κάνω ανάκληση ΠΕΑ και με τι αιτιολογία? 2. Πως θα μπω στο building cert? Έπαψαν να ισχύουν οι κωδικοί? Ευχαριστώ Ο πελάτης σου να στείλει e-mail στην ΕΥΕΠΕΝ όπου θα ζητάει την ανάκληση του ΠΕΑ για να εντάξει το ακίνητο στο πρόγραμμα. Θα επισυνάψει και σχετική Υ.Δ. θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής, όπου θα αναγράφει τον αριθμό του ΠΕΑ και το λόγο ανάκλησης. Αν υπάρχουν και άλλοι συνιδιοκτήτες θα πρέπει να συνυποβάλλει αντίστοιχες Υ.Δ από όλους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick_61 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2020 31 λεπτά πριν, Arche said: δεν έχω καταλάβει, μόλις άρχισα να διαβάζω λίγο για τα ΠΕΑ. Γιατί να ανακαλέσεις το παλιό? Δεν μπορεί ο νέος να κάνει καινούριο? Δεν πρέπει να υπάρχουν περισσότερα του ενός ΠΕΑ σε ισχύ για το ίδιο ακίνητο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arche Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2020 υπάρχει κάποια ηλεκτρονική πλατφόρμα που κατατίθεται μέσα το ΠΕΑ κάθε ακινήτου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetris Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2020 εδώ https://www.buildingcert.gr/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2020 (edited) 1 ώρα πριν, tetris said: Edited Δεκέμβριος 31 , 2020 by dimitris GM Link to comment Share on other sites More sharing options...
kusta80 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2020 13 ώρες πριν, nick_61 said: Ο πελάτης σου να στείλει e-mail στην ΕΥΕΠΕΝ όπου θα ζητάει την ανάκληση του ΠΕΑ για να εντάξει το ακίνητο στο πρόγραμμα. Θα επισυνάψει και σχετική Υ.Δ. θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής, όπου θα αναγράφει τον αριθμό του ΠΕΑ και το λόγο ανάκλησης. Αν υπάρχουν και άλλοι συνιδιοκτήτες θα πρέπει να συνυποβάλλει αντίστοιχες Υ.Δ από όλους. Σ'ευχαριστω Nick. 'Αρα από τη στιγμή που έπαψα να 'ειμαι ενεργειακός επιθεωρητής, δεν μπορώ να κάνω ανάκληση ΠΕΑ. Ο ιδιοκτήτης θα μπορέσει? Έχει ξαναγίνει αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα