Sw0rdf1sh Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2018 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15 , 2018 On 19/3/2018 at 7:45 ΜΜ, katrmp said: 3. την πληρώθηκε? αρα άλλαξε α.α ΤΕΕ. On 20/3/2018 at 8:16 ΠΜ, zio7 said: 3. Εννοείται την πληρώθηκα Σε ανάκληση για άλλο λόγο (πχ διόρθωση λάθους) το έργο είναι το ίδιο έργο και ο α/α παραμένει καθώς διορθώνεις το αρχικό λάθος και τα λοιπά στοιχεία παραμένουν. Εξηγείς και ποιές αλλαγές θέλεις να κάνεις και για ποιό λόγο και μόνο αυτά αλλάζεις. Εδώ όμως δεν πρόκειται για λάθος. Πρόκειται για νέο έργο (νέο ΠΕΑ εξολοκλήρου) με νέο κανονισμό (ΦΕΚ ΚΕΝΑΚ) και νέες ΤΟΤΕΕ. Νέα αυτοψία, νέο υπολογισμό, έλεγχο για το Εξοικονομώ ΙΙ (Ε1,Ε9,νέες παρεμβάσεις με βάση το πρόγραμμα). Είναι παρόμοιο αν ο ιδιοκτήτης προχωρούσε σε αναβάθμιση 5 χρόνια μετά από την έκδοση του ΠΕΑ και ζητούσε νέο για να δει τη νέα κατανάλωση. Προφανώς το πληρώνεσαι το νέο ΠΕΑ (αναθεωρημένος ΚΕΝΑΚ) που αντικαθιστά το παλιό (παλιός ΚΕΝΑΚ) και ειδικά με λόγο έκδοσης 1η επιθεώρηση Εξοικονομώ ΙΙ.
katrmp Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2018 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 , 2018 συμφωνω φίλε. Να σε ρωτησω το Α ταξης παραβαλο=5Ε πάει μονο με τα τ.μ ή σε συνδιασμο με την ισχυ λέβητα της πολυκατοικίας,, διότι είναι σαν να επιθεωρεις και τον λεβητα ουσιαστικα
ModestoHellas Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2018 Παιδιά έχω κάνει λάθος απροσεξίας σε ΠΕΑ. Συγκεκριμένα σε τοίχο ο οποίος είναι προς όμορο κτίριο δεν πρόσεξα ότι δεν ορίστηκε απο το σχεδιαστικό στο υπολογιστικό σαν όμορο κτίριο αλλά σαν εξωτερικό περιβάλλον και στο buildingcert το έχω δείξει σαν όμορο κτίριο κανονικά. Τι μπορώ να κάνω σε αυτή τη περίπτωση; Ευχαριστώ.
ModestoHellas Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2018 On 17/5/2018 at 11:24 ΜΜ, cve20126 said: Την πάπια; Ωραίος!!! Επικοινώνησα με το υπουργείο απλά περιγράφοντας την κατάσταση χωρίς πολλά και μου είπαν για ανάκληση. Γίνεται όντως ανάκληση εφόσον τη ζητήσεις ή σε κλαίνε οι ρέγκες;
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2018 On 16/5/2018 at 10:58 ΠΜ, ModestoHellas said: Παιδιά έχω κάνει λάθος απροσεξίας σε ΠΕΑ. Συγκεκριμένα σε τοίχο ο οποίος είναι προς όμορο κτίριο δεν πρόσεξα ότι δεν ορίστηκε απο το σχεδιαστικό στο υπολογιστικό σαν όμορο κτίριο αλλά σαν εξωτερικό περιβάλλον και στο buildingcert το έχω δείξει σαν όμορο κτίριο κανονικά. Τι μπορώ να κάνω σε αυτή τη περίπτωση; Ευχαριστώ. Αλλάζει το λάθος αυτό την ενεργειακή κατηγορία του κτιρίου; Δεν ξέρω αν αξίζει να μπεις σε μια τέτοια διαδικασία ανάκλησης. Ας πει κάποιος συνάδελφος που το έχει κάνει. 1
ModestoHellas Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2018 Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2018 (edited) Επειδή το έχω ελέγξει αυτό που λές όχι δεν αλλάζει την κατηγορία του κτιρίου αλλά πέφτει ελάχιστα η ενεργειακή κατανάλωση. Edited Μάιος 21 , 2018 by hkamp
TomA Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2018 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2018 On 21/5/2018 at 1:52 ΜΜ, ModestoHellas said: Επειδή το έχω ελέγξει αυτό που λές όχι δεν αλλάζει την κατηγορία του κτιρίου αλλά πέφτει ελάχιστα η ενεργειακή κατανάλωση. Στη θέση σου δεν θα έκανα ανάκληση. Όλοι έχουμε κάνει τέτοια λάθη. 1
xronofagos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2018 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2018 Έγραψα λάθος το νούμερο της διεύθυνσης και από το υπουργείο μου είπαν να κάνω ανάκληση. Μήπως είναι λίγο υπερβολικοί;
hkamp Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2018 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2018 Και βέβαια δεν είναι υπερβολικοί. Αλλά και να ήταν, αφού στο λέει το υπουργείο.. πάσα αρχή παυσάτω.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα