Kane Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 , 2016 Παίδες η ασυδοσία ζεί και βασιλεύει...και μόνον αυτή. Δε χρειάζονται ελάχιστες ή μη αμοιβές. Χρειάζονται έλεγχοι και έλεγχος επι των ελέγχων. Και ολα θα πάρουν το δρόμο τους. Οπως και στα δημόσια έργα. Κάτι που δε γίνεται αλλα πρέπει να γίνει. Αλλιως δε θα δούμε ποτέ "χαϊρι". 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAS Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2016 Θυμάστε τότε που χτίζαμε ...... Παλιές εποχές με ξεθωριασμένες ασπρόμαυρες φωτογραφίες .... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetris Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2016 (edited) Κι ακόμη πιο παλιά... Edited Ιούλιος 6 , 2016 by tetris 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAS Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2016 Δεν σε βλέπω στην φωτό , ως επιβλέποντα .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetris Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2016 Από σεμνότητα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2016 Γατάκια.. Στην Κάρυστο τα έχουν για πρωινό αυτά Έτσι για να πειραξω τον φίλο μου τον Γιώργαρο Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2016 (edited) Γατάκια.. Στην Κάρυστο τα έχουν για πρωινό αυτά Έτσι για να πειραξω τον φίλο μου τον Γιώργαρο Sent from my iPhone using Tapatalk Αυτή , μια φωτογραφία πριν λίγες μέρες από φίλο χωματουργά μέσα στην πόλη της Καρύστου (το 2 δημοτικό σχολείο) για να επιβεβαιώσω τον φίλο μου το Ικαρο που περιμένω να τα δει και από κοντά κάποια στιγμή (γιατί και τα μπετά θέλουν την βροχή τους για πειράξω επίσης τον φίλο μου τον Ικαρο) Edited Ιούλιος 6 , 2016 by GEORGE MICHEAL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα